Half-Life Lambda Core kırmızı yıldırım sorunu

wdire

Kilopat
Katılım
9 Nisan 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Half-life 1 in lambda core adlı partın sonunda 18. saniyeye gelin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Isaac bizim profesör bilim adamı bir şey yapıyormuş gibi yaparken zaten ölmez diye ateş ettim tek yedi sonra kırmızı yıldırımlar çıkmaya başladı. Videoya göre mavi olması gerek 10 saniye sonra kırmızı yıldırım bize çarpıyor öldürüyor. Oto save de ki son save tam profesörü öldürdüğümden sonraki hali diğer save'ler 2 gün önce kaydedilmiş büyük ihtimal oyunun başından save'ler ölümsüzlük hilesi açtım. Yine de yıldırımlar tek atıyor console dan bundan bir önceki bölüme otosave'e gidebilirim. Belki maps komutu ile veya geçilebilir mi çünkü hileyle bile geçemiyorum. Half life da çözümü çok basit olan ama basit düşünmeyip yarım saat uğraştığım şeyler çok fazla bu normalse ne yapmam gerekiyor. Bu arada oyun crackli yani hala öyle söyleniyorsa. Yardım edecek var mı ? (O şeyin ortasına baktım geçit falan yok.)

IMG_2343[1]-min.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen çok beklemişsin. Fazla beklersen o yıldırım çarpar. Aynen o kırmızı olduğunda yada biraz daha erken bi vakitte o portun içine atla yeni bölüme geçeceksin. Yani ben böyle hatırlıyorum. Bende geçen sene bitirmiştim.
 
Geç yazıyorum kusura bakmayın :) O bölümde kırmızı yıldırım çarpan birini daha görmedim galiba nadir bir şey ama durumu konsoldan map (map ismi) yazarak bir önceki bölümü açarak çözdüm(çözmüştüm)
:melek:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı