A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 17 Kasım 2020 #1 Half-Life'yi Steam üzerinden satın alarak indirdim fakat MP5 silahı gitmiş yerine M4 silahı gelmiş. Bunun nedeni nedir?
Half-Life'yi Steam üzerinden satın alarak indirdim fakat MP5 silahı gitmiş yerine M4 silahı gelmiş. Bunun nedeni nedir?
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 17 Kasım 2020 #2 HD Texture Pack'ten kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız gider. Alikaplan801 dedi: Half-Life'yi Steam üzerinden satın alarak indirdim fakat MP5 silahı gitmiş yerine M4 silahı gelmiş. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Reis sorunu çözebildin mi? Konuyu açıp kaçıyorsunuz, çözdüyseniz bari çözümü yazın da diğerleride faydalansın. Son düzenleme: 18 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
HD Texture Pack'ten kaynaklanıyor, ayarlardan kapatırsanız gider. Alikaplan801 dedi: Half-Life'yi Steam üzerinden satın alarak indirdim fakat MP5 silahı gitmiş yerine M4 silahı gelmiş. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Reis sorunu çözebildin mi? Konuyu açıp kaçıyorsunuz, çözdüyseniz bari çözümü yazın da diğerleride faydalansın.