Çözüldü Supraland silahı vermiyor!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Huxly

Hectopat
Supraland oynamaya başladım ve son varil hariç tüm varilleri buldum ancak izlediğim videoda adam sondan bir önce ki varili koyduğunda bir silah veriyor. Bu silahı bana vermedi ve oyun durdu resmen. Tüm varillerin yerini kontrol ettim ancak son varil hariç hepsini almama rağmen 1 adet kaldı diyor. Eğer silah yok ise oyun devam etmiyor. Silah ile son varil alınıyor. (Epic üzerinden oynuyorum.)

Video ve Steam rehberi: Steam Community :: Guide :: Supraland All Golden Barrel Locations

Son düzenleme:
Çözüm
Evet hocam. Lazer atan silah ile 2. Kapıyı açmam gerekiyor ama silahı vermedi bana. Ne diğer silahlara ne mavi krala giden yolun kapısını açamıyorum.
Hocam kırmızı kristal kulesi var, oranın tepesinde veriyor silahı, varillerle alakası yok.
Evet hocam. Lazer atan silah ile 2. Kapıyı açmam gerekiyor ama silahı vermedi bana. Ne diğer silahlara ne mavi krala giden yolun kapısını açamıyorum.
Hocam kırmızı kristal kulesi var, oranın tepesinde veriyor silahı, varillerle alakası yok.

Çözüm
hocam kırmızı kristal kulesi var, oranın tepesinde veriyor silahı, varillerle alakası yok.

ben de birkaç YouTuber izledim şimdi, öyleymiş hocam. Bu rehberi çeken kişiye de kızamıyorum ki adam gerçekten sadece varilleri gösteriyor. Adam o kısmı kesip bir anda silah ile videoya girince delirdim :D teşekkürler size de hocam.

ben de birkaç YouTuber izledim şimdi, öyleymiş hocam. Bu rehberi çeken kişiye de kızamıyorum ki adam gerçekten sadece varilleri gösteriyor. Adam o kısmı kesip bir anda silah ile videoya girince delirdim :D teşekkürler size de hocam.
Rica ederim, iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı