Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 800 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 6 Temmuz 2023 #1 Bu oyunun dünyaca konuşulan, sevilen, efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum. 1. oyunu oynamadım, direkt 2. oyun oynanır mı?
Bu oyunun dünyaca konuşulan, sevilen, efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum. 1. oyunu oynamadım, direkt 2. oyun oynanır mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.845 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 Oynanır
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 800 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 6 Temmuz 2023 #3 Lava Catopuma dedi: Oynanır Genişletmek için tıkla... Hikayeler bağlantılı mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.845 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Oxies dedi: Hikayeler bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Yani, bağlantılı sayılmaz. Half life 2 özgün bir oyun.
Oxies dedi: Hikayeler bağlantılı mı? Genişletmek için tıkla... Yani, bağlantılı sayılmaz. Half life 2 özgün bir oyun.
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 800 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 6 Temmuz 2023 #5 Lava Catopuma dedi: Yani, bağlantılı sayılmaz. Half life 2 özgün bir oyun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Hazır indirimdeyken alayım da oyun dünyasının gerisinde kalmiyim, half-life oynamamış demesinler
Lava Catopuma dedi: Yani, bağlantılı sayılmaz. Half life 2 özgün bir oyun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Hazır indirimdeyken alayım da oyun dünyasının gerisinde kalmiyim, half-life oynamamış demesinler
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.845 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Oxies dedi: Tamamdır teşekkürler. Hazır indirimdeyken alayım da oyun dünyasının gerisinde kalmiyim, half-life oynamamış demesinler Genişletmek için tıkla... Episode 1 ve Episode 2 yi de şiddetle öneririm. Zaten işin esprisi de Episode 2 de belli oluyor.
Oxies dedi: Tamamdır teşekkürler. Hazır indirimdeyken alayım da oyun dünyasının gerisinde kalmiyim, half-life oynamamış demesinler Genişletmek için tıkla... Episode 1 ve Episode 2 yi de şiddetle öneririm. Zaten işin esprisi de Episode 2 de belli oluyor.
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 800 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 6 Temmuz 2023 #7 Lava Catopuma dedi: Episode 1 ve Episode 2 yi de şiddetle öneririm. Zaten işin esprisi de Episode 2 de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım.
Lava Catopuma dedi: Episode 1 ve Episode 2 yi de şiddetle öneririm. Zaten işin esprisi de Episode 2 de belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.845 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #8 Oxies dedi: Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Bence oyna.. Episode 2 yi mutlaka oyna hocam. İyi oyunlar
Oxies dedi: Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Bence oyna.. Episode 2 yi mutlaka oyna hocam. İyi oyunlar
Mivra3 Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 Oxies dedi: Bu oyunun dünyaca konuşulan, sevilen, efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum. 1. oyunu oynamadım, direkt 2. oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1. oyun çok eski de fanların 2. oyunun motorunu kullanarak 1. oyunu tekrar yaptığı Black Mesa var şiddetle tavsiye ederim.
Oxies dedi: Bu oyunun dünyaca konuşulan, sevilen, efsanevi bir oyun olduğunu biliyorum. 1. oyunu oynamadım, direkt 2. oyun oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1. oyun çok eski de fanların 2. oyunun motorunu kullanarak 1. oyunu tekrar yaptığı Black Mesa var şiddetle tavsiye ederim.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 6 Temmuz 2023 #10 İlk oyunda bence halen oynanabilir, tabi size kalmış. Bana eski gelir derseniz Black Mesa var. Oxies dedi: Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Paketi alabilirsiniz.
İlk oyunda bence halen oynanabilir, tabi size kalmış. Bana eski gelir derseniz Black Mesa var. Oxies dedi: Half-life complate pack buldum steam'de, içerisinde 1. oyun da var ama hikayeler bağımsızsa onu oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Paketi alabilirsiniz.