Kinetix SERGI TF 3FX Turuncu Erkek Halı Saha Ayakkabısı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla Kinetix.com.tr'de!
www.kinetix.com.tr
Bütçem maksimum: 1400 TL.
Bir de şunu sormak istiyorum yeni alacağım krampon ile eski kullandığım arasında dağlar kadar fark olur mu yoksa değiştirdiğime değmeyebilir mi?
Denk geldiğim ve güzel bulduğum modeller bunlar
Puma Tacto ve Rapido oldukça düşük seviye modeller uzun süre götürmez. Adidas Predator Accuracy aralarındaki en iyi seçenek, benim tavsiyem farklı olacaktır.
Puma tacto ve rapido oldukça düşük seviye modeller uzun süre götürmez. Adidas Predator accuracy aralarındaki en iyi seçenek, benim tavsiyem farklı olacaktır.
Teşekkürler tavsiyeniz için sizin attığınız modelin altı dümdüz kaymaya sebep olmaz mı?
Bir de bu 2'sinden hangisi daha mantıklı? Yukarıda attığım Predator mu yoksa bu mu?
Bunlar sentetik zemine de uygun üretilen modeller, çim saha için yazmıyorsa MG yazıyorsa tüm zeminler içindir. Adidas Predator modeli daha iyi, krampon olan versiyonunu alın.
Bunlar sentetik zemine de uygun üretilen modeller, çim saha için yazmıyorsa MG yazıyorsa tüm zeminler içindir. Adidas Predator modeli daha iyi, krampon olan versiyonunu alın.