Halı saha ayakkabısı tavsiyesi

Utkucosmic

Hectopat
3 yıldır bu halı saha ayakkabısını kullanmaktayım ve artık eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Haftada 1 halı saha yapıyorum tamamen hobi amaçlı.
Bütçem maksimum: 1400 TL.
Bir de şunu sormak istiyorum yeni alacağım krampon ile eski kullandığım arasında dağlar kadar fark olur mu yoksa değiştirdiğime değmeyebilir mi?
Denk geldiğim ve güzel bulduğum modeller bunlar
Bunların dışında da tavsiye verebilirsiniz kanat veya orta saha oynuyorum.
Up

Son düzenleme:
Puma tacto ve rapido oldukça düşük seviye modeller uzun süre götürmez. Adidas Predator accuracy aralarındaki en iyi seçenek, benim tavsiyem farklı olacaktır.

Nike Phantom GX

Teşekkürler tavsiyeniz için sizin attığınız modelin altı dümdüz kaymaya sebep olmaz mı?
Bir de bu 2'sinden hangisi daha mantıklı? Yukarıda attığım Predator mu yoksa bu mu?
Tek fark bunun krampon olması denge koşu ve kayma açısından nasıl fark oluşturur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar sentetik zemine de uygun üretilen modeller, çim saha için yazmıyorsa MG yazıyorsa tüm zeminler içindir. Adidas Predator modeli daha iyi, krampon olan versiyonunu alın.
konuyu hortlatıyorum

predator'un çok fazla çeşidi var. 3 krampon arasında kaldım. hangisini almalıyım? herhangi bir teknik farkı olur mu yoksa sadece görünüş mü?

adidas Predator League FG Erkek Krampon IF6348 - Sporthink
adidas Predator League LL FG Unisex Sarı Krampon IG7766 - Sporthink
adidas Predator Club FxG Unisex Sarı Krampon IG7757 - Sporthink

şimdiden teşekkürler

konuyu hortlatıyorum

predator'un çok fazla çeşidi var. 3 krampon arasında kaldım. hangisini almalıyım? herhangi bir teknik farkı olur mu yoksa sadece görünüş mü?

şimdiden teşekkürler
konuyu okuyan olursa diye aldığım ayakkabıyı söylüyorum.

En İyi Halı Saha Ayakkabısı Önerileri 2024 - Sporthink Blog blog yazısında geçen ürünlerden adidas Predator League TF ürününü aldım

(Elimde indirim kodu olduğu için sporthinkteki ürünlere baktım sadece)

Son düzenleme:
Konuyu hortlatıyorum.

Predator'un çok fazla çeşidi var. 3 krampon arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Herhangi bir teknik farkı olur mu yoksa sadece görünüş mü?

Şimdiden teşekkürler.

Konuyu okuyan olursa diye aldığım ayakkabıyı söylüyorum.

En İyi Halı Saha Ayakkabısı Önerileri 2024 - Sporthink Blog blog yazısında geçen ürünlerden Adidas Predator League TF ürününü aldım.

(Elimde indirim kodu olduğu için sporthinkteki ürünlere baktım sadece)

Kusura bakma yardımcı olamadım foruma uzun zamandır bakmıyordum umarım memnunsundur hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı