Halı saha için krampon önerisi

sdtkrdyn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Halı sahaya gitmeye karar verdim ama kramponlar hakkında hiç bilgim yok. Çivi dişli mi almalıyım yoksa küçük dişlilerden mi vs. hiç bilmiyorum. 3K'yı geçmeyecek şekilde arada oynayacağım için ortalama bir şey önerebilir misiniz?

Bunlar nasıl?

Bence fiziksel olarak deneyip alın. Krampon da alabilirsiniz halı saha ayakkabısı da biraz da uyumluluk önemli.

Sahanın cımlerı kalıtelı olmadıgında cıvılerle cok kayılıyor. Bence halı saha ayakkabısı alın ve deneyerek alın. Sıkı urunler oldugu ıcın genel kıtleye hıtap edemeyebılıyor her urun.

Peki şu iki model arasında kaldım. Mağazada başka rengini denedim 43 oldu. O yüzden ikisinden birini siteden direkt alacağım. Dişli olanın tasarımı acayip hoşuma gitti ama kimisi dişli seni sakatlar halı sahada giyilmez diyor kimisi bir şey olmaz giyilir diyor. O yüzden cok kararsız kaldım. Bir yardımcı olabilir misiniz

Neden sadece puma?

Bunu Aldım

Sadece halısahaya gitmek için bu kadar para verilmez.

Mesela ben ayagım 42 olsa suna bi bakardım .https://www.boyner.com.tr/adidas-bej-erkek-futbol-ayakkabisi-ie4069x-crazyfast-messi4-sil-p-1673005

Sadece halısahaya gitmek için bu kadar para verilmez.

Mesela ben ayagım 42 olsa suna bi bakardım .https://www.boyner.com.tr/adidas-bej-erkek-futbol-ayakkabisi-ie4069x-crazyfast-messi4-sil-p-1673005
Nereye gıtmek ıcın verılır? Butcesı varsa hosuna gıdenı alır. Bunların hıcbırı profesyonel urun degıl zaten.

Nostaljık duruyor. Cıvılı tercıhınden de umarım memnun kalırsınız. Gule gule kullanın.

3Kya ligde oynayan insanlar falan alıyor yani . Sadece halı saha için bana fazla geldi.

3kya ligde oynayan insanlar falan alıyor yani. Sadece halı saha için bana fazla geldi.

3K ya ligde oynayanlar mı alıyor bu aldığım ayakkabının 3 modeli var.
1-Academy (benim aldığım model 2800TL aldım)
2-Pro (6 bin TL)
3-Elite (10 bin TL)

Senin ekonomiden haberin yok galiba dostum bütün kramponların başlangıç seviyesi 2500TL. Ha 1-2 bin TL'ye de bir şey bulursun ama hem görüntüleri güzel değil hem de kaliteli değiller. Sevdiğim bir laf vardır "ucuz mal alan zengindir" ne zaman ucuz bir mal alsam bana daha çok masraf çıkartmıştır.

Evet o nostajik retro görüntüsünden dolayı aldım. Bu aralar retro şeyler çok hoşuma gidiyor. Gittiğimiz halı saha bayağı kaliteli, o suni çimleri de iyiydi, bayağı rahat bir şekilde oynadım.

Tekrardan ilginiz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• krampons.PNG
    451,5 KB · Görüntüleme: 269
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…