Bence fiziksel olarak deneyip alın. Krampon da alabilirsiniz halı saha ayakkabısı da biraz da uyumluluk önemli.Merhaba,
Halı sahaya gitmeye karar verdim ama kramponlar hakkında hiç bilgim yok. Çivi dişli mi almalıyım yoksa küçük dişlilerden mi vs. hiç bilmiyorum. 3K'yı geçmeyecek şekilde arada oynayacağım için ortalama bir şey önerebilir misiniz?
Bunlar nasıl?
ULTRA MATCH RUSH TT Erkek Krampon | Gri | Puma | Sku: 107831_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ İnce bir GripControl kaplama katmanıyla güçlendirilmiş hafif ağıyla ULTRA MATCH, kendine özgü hızına ve hızlanmasına daha fazla stabilite, destek ve top hissi katıyor. ULTRA Onlar İçin Çok Hızlı. DETAYLAR Hafif file saya.tr.puma.com
ULTRA MATCH FG/AG Krampon | Turuncu | Puma | Sku: 107754_03 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Daha fazla hızlanamayacağını düşündükleri anda hızlanırsın.tr.puma.com
PUMA x NEYMAR JR FUTURE 7 MATCH FG/AG Futbol Kramponu | Pembe | Puma | Sku: 107840_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Oyuncular, siz de tıpkı Neymar Jr. gibi GELECEĞE odaklanın.tr.puma.com
Peki şu iki model arasında kaldım. Mağazada başka rengini denedim 43 oldu. O yüzden ikisinden birini siteden direkt alacağım. Dişli olanın tasarımı acayip hoşuma gitti ama kimisi dişli seni sakatlar halı sahada giyilmez diyor kimisi bir şey olmaz giyilir diyor. O yüzden cok kararsız kaldım. Bir yardımcı olabilir misiniz
PUMA x NEYMAR JR FUTURE 7 MATCH FG/AG Futbol Kramponu | Pembe | Puma | Sku: 107840_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Oyuncular, siz de tıpkı Neymar Jr. gibi GELECEĞE odaklanın.tr.puma.com
FUTURE 7 MATCH TT Krampon | Beyaz | Puma | Sku: 107720_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Oyun kurucular, geleceğe odaklanın. Yeniden tasarlanan üst kısım, destekleyici bant, esnek örgü ve hafif fileyi bir araya getirerek yeni nesil uyum sağlar, böylece 90 dakika boyunca kısıtlama olmadan performansını sergileyebilirsin.tr.puma.com
Neden sadece puma?
Nike Phantom Luna 2 Academy Yüksek Bilekli Çoklu Zemin Kramponu
Nike Phantom Luna 2 Academy Yüksek Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Nereye gıtmek ıcın verılır? Butcesı varsa hosuna gıdenı alır. Bunların hıcbırı profesyonel urun degıl zaten.Sadece halısahaya gitmek için bu kadar para verilmez.
Mesela ben ayagım 42 olsa suna bi bakardım .https://www.boyner.com.tr/adidas-bej-erkek-futbol-ayakkabisi-ie4069x-crazyfast-messi4-sil-p-1673005
Nostaljık duruyor. Cıvılı tercıhınden de umarım memnun kalırsınız. Gule gule kullanın.Bunu Aldım
3Kya ligde oynayan insanlar falan alıyor yani . Sadece halı saha için bana fazla geldi.Nereye gıtmek ıcın verılır? Butcesı varsa hosuna gıdenı alır. Bunların hıcbırı profesyonel urun degıl zaten.
Nostaljık duruyor. Cıvılı tercıhınden de umarım memnun kalırsınız. Gule gule kullanın.
3kya ligde oynayan insanlar falan alıyor yani. Sadece halı saha için bana fazla geldi.
Nereye gıtmek ıcın verılır? Butcesı varsa hosuna gıdenı alır. Bunların hıcbırı profesyonel ürün degıl zaten.
Nostaljık duruyor. Cıvılı tercıhınden de umarım memnun kalırsınız. Gule gule kullanın.