sdtkrdyn
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Halı sahaya gitmeye karar verdim ama kramponlar hakkında hiç bilgim yok. Çivi dişli mi almalıyım yoksa küçük dişlilerden mi vs. hiç bilmiyorum. 3K'yı geçmeyecek şekilde arada oynayacağım için ortalama bir şey önerebilir misiniz?
Bunlar nasıl?
tr.puma.com
tr.puma.com
tr.puma.com
Halı sahaya gitmeye karar verdim ama kramponlar hakkında hiç bilgim yok. Çivi dişli mi almalıyım yoksa küçük dişlilerden mi vs. hiç bilmiyorum. 3K'yı geçmeyecek şekilde arada oynayacağım için ortalama bir şey önerebilir misiniz?
Bunlar nasıl?
ULTRA MATCH RUSH TT Erkek Krampon | Gri | Puma | Sku: 107831_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ İnce bir GripControl kaplama katmanıyla güçlendirilmiş hafif ağıyla ULTRA MATCH, kendine özgü hızına ve hızlanmasına daha fazla stabilite, destek ve top hissi katıyor. ULTRA Onlar İçin Çok Hızlı. DETAYLAR Hafif file saya.
ULTRA MATCH FG/AG Krampon | Turuncu | Puma | Sku: 107754_03 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Daha fazla hızlanamayacağını düşündükleri anda hızlanırsın.
PUMA x NEYMAR JR FUTURE 7 MATCH FG/AG Futbol Kramponu | Pembe | Puma | Sku: 107840_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Oyuncular, siz de tıpkı Neymar Jr. gibi GELECEĞE odaklanın.