Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #21 bedirhank_14 dedi: Zayıf olmak fit olmak değil. Genişletmek için tıkla... Zayıf değilim zaten, boy ve kilo oranım dengeli. Fit olmanın ne demek olduğunu da biliyorum ayrıca.
bedirhank_14 dedi: Zayıf olmak fit olmak değil. Genişletmek için tıkla... Zayıf değilim zaten, boy ve kilo oranım dengeli. Fit olmanın ne demek olduğunu da biliyorum ayrıca.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 16 Şubat 2021 #22 Halı sahalar kapalı değil mi?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Şubat 2021 #23 Sadece halı sahada mı oluyor? Diğer uğraştığınız sporları yaparken sıkıntı oluyor mu?
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #24 Seandear dedi: Halı sahalar kapalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oturduğum sitenin kendi halı sahası var, komşularla ayarlayıp yapıyoruz. Hirok dedi: Sadece halı sahada mı oluyor? Diğer uğraştığınız sporları yaparken sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum diğer sporlarda. Son düzenleme: 17 Şubat 2021
Seandear dedi: Halı sahalar kapalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oturduğum sitenin kendi halı sahası var, komşularla ayarlayıp yapıyoruz. Hirok dedi: Sadece halı sahada mı oluyor? Diğer uğraştığınız sporları yaparken sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum diğer sporlarda.
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 17 Mart 2021 #25 Hortlatıyorum gibi oluyor ama ben okula gidip gelirken bile yoruluyorum. Pandemiden dolayıdır herkes evde otura otura böyle oldu.
Hortlatıyorum gibi oluyor ama ben okula gidip gelirken bile yoruluyorum. Pandemiden dolayıdır herkes evde otura otura böyle oldu.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #26 turkish kowboy dedi: Hortlatıyorum gibi oluyor ama ben okula gidip gelirken bile yoruluyorum. Pandemiden dolayıdır herkes evde otura otura böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ben spor yapmama rağmen tıkanıyorum.
turkish kowboy dedi: Hortlatıyorum gibi oluyor ama ben okula gidip gelirken bile yoruluyorum. Pandemiden dolayıdır herkes evde otura otura böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Ben spor yapmama rağmen tıkanıyorum.