Halı sahada testisime tekme attılar

Benim canım yandı okurken.

Sinirine hakim olman harbiden tebrik edilesi. Gerçi o acı içindeyken kimin aklına gelsin. Ben olsam kramponun çivilerini beynine geçirmiştim.

Çocuk mu şeytan mı belli değil, çocuk demeye dilim varmıyor. Senin elin armut mu topluyor git sende ona aynısını yap. Tatsın biraz o acıyı, belki aklı başına gelir de kimseye yapmaya cesaret edemez.

Hocam ben olsaydım dava eder sonra köşede sıkıştırır ağzını burnunu kırardım.

Testisin ters dönme durumuna "Testis Torsiyonu" denir ve anında müdahale edilmezse çok tehlikeli bir durumdur. Testis kaybedilebilir. Hastane bir sıkıntı görseydi öyle kolay taburcu etmezdi. Ödem için gerekli antibiyotiği vermişlerdir. Yine de kontrolü elden bırakma. Ters bir durum hissettiğin anda hastaneye git. Bahsettiğim testis torsiyonu olduğu zaman dakika bile kaybetmemek gerekir. Ara ara kontrollerini yaptır. Şakaya gelmez. O çocuğu da 24 saat hastanede yatacak şekle sokmak lazım ama neyse. Adı üstünde daha 11 yaşında çocuk. Bazı ciddi durumlara kafalar basmıyor.

Sakın gidip ona şiddet uygulamayın. Şiddet uygularsanız bir süre sonra acısı geçer. Ama mahkemeye verirseniz acısı geçmez

Şiddet uygulamayın o çocuğa. Sinirinizi mahkemede çıkarın. Zaten o çocuk mahkeme stresinden ölüp dirilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…