Halı sahada testisime tekme attılar

Çok geçmiş olsun.

Ben orada ayağa bir şekilde kalktıktan sonra yere yatırır ve gerçek anlamda testislerine vurarak veya basarak patlatırdım. Acısı gram da umrumda değil, sonra bir güzel patlattığım testislerini de ona yedirir oradan çeker giderim.

Yaptığınız en doğrusu, mahkeme de hakkınızı sonuna kadar arayın.
Benim canım yandı okurken.

Çocuk mu şeytan mı belli değil, çocuk demeye dilim varmıyor. Senin elin armut mu topluyor git sende ona aynısını yap. Tatsın biraz o acıyı, belki aklı başına gelir de kimseye yapmaya cesaret edemez.

Testisin ters dönme durumuna "Testis Torsiyonu" denir ve anında müdahale edilmezse çok tehlikeli bir durumdur. Testis kaybedilebilir. Hastane bir sıkıntı görseydi öyle kolay taburcu etmezdi. Ödem için gerekli antibiyotiği vermişlerdir. Yine de kontrolü elden bırakma. Ters bir durum hissettiğin anda hastaneye git. Bahsettiğim testis torsiyonu olduğu zaman dakika bile kaybetmemek gerekir. Ara ara kontrollerini yaptır. Şakaya gelmez. O çocuğu da 24 saat hastanede yatacak şekle sokmak lazım ama neyse. Adı üstünde daha 11 yaşında çocuk. Bazı ciddi durumlara kafalar basmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı