Halısahada bacağım dışa döndü

grainn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün gece halısahada bacak dışa döndü bir de kıtırt sesi duydum sırtını kütletirsin ses gelir ya, dedim her şey bitti tüm polislik hayallerim iptal bacak döndü çok üzüldüm, baktık dönme yok röntgen çektirdik kırık çıkık yok dedi doktor yarın da icapcıya göstereceğim şu an hiç şişlik ya da morluk yok küçücük bile yok yani. Sadece basarken acıyor normalde acı ağrı yok hareketimi kısıtlyıor sadece öyle söyleyeyim. Aranızda tıp okuyan veya anlayan varsa yardımcı olur musunuz?
Çok korkuttular beni yırtık olmuştur ameliyat olcan iz kalacak vb diye öyle bir durum söz konusu mu? Yırtık olsa ağrı olur morarır diye düşünüyorum ama.

Dün gece halısahada bacak dışa döndü bir de kıtırt sesi duydum sırtını kütletirsin ses gelir ya, dedim her şey bitti tüm polislik hayallerim iptal bacak döndü çok üzüldüm, baktık dönme yok röntgen çektirdik kırık çıkık yok dedi doktor yarın da icapcıya göstereceğim şu an hiç şişlik ya da morluk yok küçücük bile yok yani. Sadece basarken acıyor normalde acı ağrı yok hareketimi kısıtlyıor sadece öyle söyleyeyim. Aranızda tıp okuyan veya anlayan varsa yardımcı olur musunuz?
Çok korkuttular beni yırtık olmuştur ameliyat olcan iz kalacak vb diye öyle bir durum söz konusu mu? Yırtık olsa ağrı olur morarır diye düşünüyorum ama.
Bence ciddi bir şey yoktur. Tüm bu testler temiz çıktı ise. Squatta da benzer bir durum yaşamıştım. Diz eklemi kıtlayabilen bir eklem. Belirli bir süre orayı dinlendirdim Herhangi bir sorun kalmadı. Biraz o bölgeyi dinlendir. Ama doktorun sözü daha önemlidir tabi ki.

Cim zeminde oynamiyorsan ustune polislik gibi bir hayalin varsa ne diye cop hali zeminde oynuyorsun dostum.

İşte insanlık hali bana bir şey olmaz deyip gidiyorduk ayda 1 2, bir daha tövbe :)) sence bir şey çıkar mı yırtık veya bağ kopması gibi ameliyat gerektiren bir durum?

Doktor cevabı vermiş zaten.

Dostum kırık çıkık yok ama bu yürüyememe hali neden diye soruyorum işte bende başına gelen vb vardır belki, bağ kopması ya da yırtık olabilir dediler o yüzden korkuyorum.

Bence ciddi bir şey yoktur. Tüm bu testler temiz çıktı ise. Squatta da benzer bir durum yaşamıştım. Diz eklemi kıtlayabilen bir eklem. Belirli bir süre orayı dinlendirdim herhangi bir sorun kalmadı. Biraz o bölgeyi dinlendir. Ama doktorun sözü daha önemlidir tabii ki.

Ne kadar sürede iyi olmuştun, yürüyebiliyor muydun?

Ne kadar sürede iyi olmuştun, yürüyebiliyor muydun?
O kadar değil tabiki yürüyordum. Sadece squatı biliyorsan çökünce inanılmaz ağrıyordu sol dizim. Yapamıyordum hareketi. Şimdi 2 ay geçti üzerinden bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı