Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 14 Eylül 2023 #1 100 liralik aldim yanlışlıkla Reeder arzindan ancak ekleme yapmak istiyorum iptal etmeden. Yani direkt extra talep versem total olarak verir mi yoksa sadece birini mi alir? İş Bankası.
100 liralik aldim yanlışlıkla Reeder arzindan ancak ekleme yapmak istiyorum iptal etmeden. Yani direkt extra talep versem total olarak verir mi yoksa sadece birini mi alir? İş Bankası.
Çözüm Blutmund 14 Eylül 2023 Hocam zaten Reeder'in vereceği maksimum 10 hisse olur (YTD) ama iptal edip yeniden talep etmende de sorun yok kimseyi senin önüne atmaz.
Hocam zaten Reeder'in vereceği maksimum 10 hisse olur (YTD) ama iptal edip yeniden talep etmende de sorun yok kimseyi senin önüne atmaz.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 16 Eylül 2023 #21 centrumboss dedi: Kimseye çok fazla güvenmeyin, video izleyip kendiniz öğrenin. Adra max 15-20 lot verir diyen bir kesim vardı. Tam 34 lot verdi. 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... Valla ben BIST30 üzerinden gidiyorum gencim daha hocam. Risk almak istemiyorum fazla Artı 0 Eksi
centrumboss dedi: Kimseye çok fazla güvenmeyin, video izleyip kendiniz öğrenin. Adra max 15-20 lot verir diyen bir kesim vardı. Tam 34 lot verdi. 2 gün önce. Genişletmek için tıkla... Valla ben BIST30 üzerinden gidiyorum gencim daha hocam. Risk almak istemiyorum fazla