Halkbank Genç Kart - Kart borcu bir dahaki aya devreder mi?

Uzun süredir halkbank genç kart limitinin belli bir miktarını kullanıp asgarisini ödeyip bir dahaki aya devrediyordum. Ziraat Bankası KYK kartında aynısını yapınca şoka uğradım. 2000 TL lik bir harcama yapmıştım KYK kredi kartımla ve hesap kesim tarihi onun da asgarisini ödedim. Son ödeme günü kalan bütün borcu hesabımdan çekmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda öğrenci kartı olduğu için öyle bir özelliği olduğunu söylediler. Aynı durum Halkbank Genç Kart için geçerli midir?

Uzun süredir Halkbank genç kart limitinin belli bir miktarını kullanıp asgarisini ödeyip bir dahaki aya devrediyordum. Ziraat Bankası KYK kartında aynısını yapınca şoka uğradım. 2000 TL'lik bir harcama yapmıştım KYK kredi kartımla ve hesap kesim tarihi onun da asgarisini ödedim. Son ödeme günü kalan bütün borcu hesabımdan çekmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda öğrenci kartı olduğu için öyle bir özelliği olduğunu söylediler. Aynı durum Halkbank Genç Kart için geçerli midir?

Hocam konuyla alakasız ama başka bir yerde bilgi bulamadım. Halkbank genç kartın limiti ne kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı