Bitti.Hocam buna zam mı gelmiş siz yazdığınızdan beri yoksa indirim vardı da bitti mi?
Bitti.Hocam buna zam mı gelmiş siz yazdığınızdan beri yoksa indirim vardı da bitti mi?
Zam gelmiş 1070 tl ye almıştım ben daha uyguna güzel bulamam diyeHocam buna zam mı gelmiş siz yazdığınızdan beri yoksa indirim vardı da bitti mi?
Hocam buna zam mı gelmiş siz yazdığınızdan beri yoksa indirim vardı da bitti mi?
Bende One s gamepad'i var(Bunun bluetooth'lusu). 7-8 sene olmuştur.Bu konudakine göre eksiği çok ama Xbox kolunun tetikleri daha iyi ve xyab tuşlarının basış mesafesi daha kısa ve yumuşak. Geri kalan her şey Easysmx x15'te daha iyi(Unuttuğum bir şey yoksaUzun süre önce aldığım xbox one kolundan daha iyi olabilir mi? kablolu kol ve arkasında tuşları olmayan şu şekilde.
Eki Görüntüle 2601914
Eki Görüntüle 2601915
Hocam uygulamasının linkini gönderir misiniz? Sitesinde yazılımını güncellemek için bir uygulama var ama bunlarda çalışır mı bilemediğim için kullanmamıştım. O uygulamadan mı bahsediyorsunuz?Aldım , önceki konudada yazmıştım. Çok çok memnunum. Uygulaması falanda çok iyi fakat güncellenmeden yolluyor indirdikten sonra uygulamayı güncelleyip advanced settingse geçince full makrolar falan geliyor kombo şeklinde. tatlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.