Elektronik Hall Effect Gamepad 1070 TL

Uzun süre önce aldığım xbox one kolundan daha iyi olabilir mi? kablolu kol ve arkasında tuşları olmayan şu şekilde.
Eki Görüntüle 2601914

Eki Görüntüle 2601915
Bende One s gamepad'i var(Bunun bluetooth'lusu). 7-8 sene olmuştur.Bu konudakine göre eksiği çok ama Xbox kolunun tetikleri daha iyi ve xyab tuşlarının basış mesafesi daha kısa ve yumuşak. Geri kalan her şey Easysmx x15'te daha iyi(Unuttuğum bir şey yoksa🙂). Kablosuz alınabilecek en uygun fiyatlı kontrolcü bu.
Benim Xbox kolunu yeğenlere veriyordum ama 7-8 senede eskidi haliyle. Bir kaç sorunu vardı. Yenisini almadan içini açmak istemedim. Geçen 900 TL'ye Gamepower versiyonu satılınca aldım.

Aldım , önceki konudada yazmıştım. Çok çok memnunum. Uygulaması falanda çok iyi fakat güncellenmeden yolluyor indirdikten sonra uygulamayı güncelleyip advanced settingse geçince full makrolar falan geliyor kombo şeklinde. tatlı.
Hocam uygulamasının linkini gönderir misiniz? Sitesinde yazılımını güncellemek için bir uygulama var ama bunlarda çalışır mı bilemediğim için kullanmamıştım. O uygulamadan mı bahsediyorsunuz?

Ekleme: Ben konudaki fiyata göre yazmıştım🙂. 1600 TL'ye alternatifleri var. Bigbig won aether, Fantech shooter 3 vs. de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı