Hall effect kontrolcü önerisi

Mryat13

Hectopat
Daha fazla  
1 ya da 2 sene önce bir kontrolcü almıştım ve kısa bir süre sonra stick drift yapmaya başlamıştı. Artık yeni bir Hall effectli kontrolcü bakıyorum burada da sormak istedim. Önerileriniz nelerdir?

1 ya da 2 sene önce bir kontrolcü almıştım ve kısa bir süre sonra stick drift yapmaya başlamıştı. Artık yeni bir Hall effectli kontrolcü bakıyorum burada da sormak istedim. Önerileriniz nelerdir?
Ucuz bir ürün önerdim daha pahalı bir ürün istiyorsan onu da önerebilirim.

Bütçeniz ne kadar
3000TL

Olur tabii.

Olur tabii.

Biraz daha çıkabilirseniz gamesir cyclone 2. Tmr stick kullanıyor, hall effectten daha iyi. Olmazsa gamesir supernova da alabilirsiniz o da çok güzel bir kol.

Biraz daha çıkabilirseniz GameSir Cyclone 2. tmr stick kullanıyor, Hall effectten daha iyi. Olmazsa GameSir supernova da alabilirsiniz o da çok güzel bir kol.

2 modelde güzel duruyor benim yeni kontrolcü almak için asıl sebebim stick drift olması zaten herhangi birinde stick drift olmayacaksa muhtemelen supernova alırım. Önerileriniz için teşekkür ederim. GameSir G7 SE modelinede bakıyordum o model hakkında ne düşünüyorsunuz.

Sadece kablolu kullanılıyor g7 se. İki modelde de drift olmaz evet. G7 se'nin artısı tetik titreşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…