1 ya da 2 sene önce bir kontrolcü almıştım ve kısa bir süre sonra stick drift yapmaya başlamıştı. Artık yeni bir Hall effectli kontrolcü bakıyorum burada da sormak istedim. Önerileriniz nelerdir?
3000TLBütçeniz ne kadar
Ucuz bir ürün önerdim daha pahalı bir ürün istiyorsan onu da önerebilirim.![]()
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
Ucuz bir ürün önerdim daha pahalı bir ürün istiyorsan onu da önerebilirim.![]()
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
Biraz daha çıkabilirseniz GameSir Cyclone 2. tmr stick kullanıyor, Hall effectten daha iyi. Olmazsa GameSir supernova da alabilirsiniz o da çok güzel bir kol.
Sadece kablolu kullanılıyor g7 se. İki modelde de drift olmaz evet. G7 se'nin artısı tetik titreşimi2 modelde güzel duruyor benim yeni kontrolcü almak için asıl sebebim stick drift olması zaten herhangi birinde stick drift olmayacaksa muhtemelen supernova alırım. Önerileriniz için teşekkür ederim. GameSir G7 SE modelinede bakıyordum o model hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.