Zaten kendisi op değilse op yetkisini konsoldan vermez ki ?Konsolda op (oyuncu) yazarak.
Sunucuyu çalıştırınca konsol otomatik açılıyor.Zaten kendisi op değilse op yetkisini konsoldan vermez ki ?
Ne demeye çalışıyorsun anlamadım? Konsolun ne olduğunu biliyor musun acaba?Zaten kendisi op değilse op yetkisini konsoldan vermez ki ?
Ne demeye çalışıyorsun anlamadım? Konsolun ne olduğunu biliyor musun acaba?
Yahu adam hamachi ile açtıysa zaten konsol önündedir.Hocam adam Hamachi'den açtım diyor.
Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ederim. Hamachi'den açılan sunucu için Minecraft Server exe'si gerekir. Bu exe'yi kurup Hamachi üzerinden portlandırıp arkadaşları Hamachi'ye davet edip oynarsınız. Bu sunucu exe'si çalışırkende bir konsol açık olur bu da sunucu konsoludur. Burada komut yazarken op olmaya gerek olmaz çünkü sunucu konsolu bir oyuncu değil, sunucu yönetim panelidir.Hocam adam hamachiden açtım diyor ????
Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ederim. Hamachi'den açılan sunucu için Minecraft Server EXE'si gerekir. Bu EXE'yi kurup Hamachi üzerinden portlandırıp arkadaşları Hamachi'ye davet edip oynarsınız. Bu sunucu EXE'si çalışırkende bir konsol açık olur bu da sunucu konsoludur. Burada komut yazarken op olmaya gerek olmaz çünkü sunucu konsolu bir oyuncu değil, sunucu yönetim panelidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.