Hamachi ile server kurdum. Arkadaşım ilk önce sunucuya giriyor gözüküyor daha sonra arkadaşım ayrıldı olarak gözüküyor. Arkadaşımın bilgisayarında ise zaman aşımı hatası veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Eskiden kurardım çok hatırlamam ama büyük ihtimalle yanlış kurdunuz. Başka açıklaması yok.
Aternos'dan ücretsiz server kurabiliyorsun bir göz at istersen:
Hamachi üzerinde arkadaşınızın durum dairesi mavi yani tünellenmiş yazıyorsa bu durum oluşuyor. Sebebini bilmiyorum. Bende yaşadım ve bu sorunu gideremedim. Sonra server kiraladık.
Zaman aşımı hatası çok lanet bir şeydir, saatlerce uğraştığımı hatırlıyorum dediğin sorunla. Bir sürü farklı Minecraft sürümü ve Launcher'i denedim hepsinde aynı sorun oluyordu. En son çözümü Java ayarlarını değiştirerek çözdüm. Ayarı alttaki gibi yapıp deneyebilirsin, bir de güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı unutma server açarken.
Hamachi ile server kurdum. Arkadaşım ilk önce sunucuya giriyor gözüküyor daha sonra arkadaşım ayrıldı olarak gözüküyor. Arkadaşımın bilgisayarında ise zaman aşımı hatası veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?