Hamster kombat, tapswap ve blum coinler ne zaman listelenecek?

f40

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şimdi bu hamster kombatin blum ve tapswap coinlerinin listelenme tarihini bilen var mı ve hamster kombat için listelendiğinde asıl önemli olan ne bilgilendirebilir misiniz?

Notcoin'den sonra herkes bu tür uygulamalara yöneldi dolayısıyla bu coinler listelense bile notcoin kadar kazandırmaz. Listeleme sonrası ilk günler satışlar yüksek olacağı için fiyatları düşük olacaktır ama eğer bir süre bekletirseniz ileride değerlenme ihtimalleri olabilir. Ayrıca listeleme tarihleri henüz belli değil diye biliyorum belli olduktan sonra kendi Telegram gruplarından paylaşım yaparlar.

Notcoin'den sonra herkes bu tür uygulamalara yöneldi dolayısıyla bu coinler listelense bile notcoin kadar kazandırmaz. Listeleme sonrası ilk günler satışlar yüksek olacağı için fiyatları düşük olacaktır ama eğer bir süre bekletirseniz ileride değerlenme ihtimalleri olabilir. Ayrıca listeleme tarihleri henüz belli değil diye biliyorum belli olduktan sonra kendi Telegram gruplarından paylaşım yaparlar.
Anladım teşekkür ederim

Listelenme demiyorlar lansman tarihi diyorlar 1 Temmuz'a, bu arada hamster combat ta ise saat basina kar ile listelenicegi aciklandi.

Ben de yeni başladım ama sanki boş iş gibi geliyor ya da çooook çok düşük bir şey verir gibi. Yanlışım vaesa düzeltin

önceden oyun yoktu ön satış vardı coinler verim nasıldı ? Çok azdı çünkü herkes ön ödeme yapıp ucuzdan topluyordu hazım az oluyordu oyun gibi çoklu dağıtım durumlarda etkileşim ne kadar çok olursa firmada o kadar yatırım alıyor. Tabi her önüne gelene vakit harcamamak lazım . Blum mesela Eski binance çalışanlarının yapmış olduğu bir cripto şuanda hala airdrop aşamasında kendi borsalarını kuracaklar ve binance ile araları ile zaten bu haberle bile listelendiği anda x5 (aşşağı yukarı bi oran YTD!) yapacaktır hacim yüksek etkileşim yüksel ve fazla borsada olmazsı bekleniyor

Bu anlattıklarımın hiç biri yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar geçmiş coinlerin hareketlerine göre tahminlerde bulunuyoruz..

YTD Yatırım tavsiyesi değildir! Risklerinizi kendiniz belirlersiniz!

Hamster combatın sistemi şu şekilde toptadığınız coinlerle size saat başı kazandırma özelliğinde olan kartlar satın alıyorsunuz. ne kadar çok saat başı toplama yapıyorsa o oranda size coin dağıtılacak. yani tılayarak topladığınız coinleri mining kısmında kartlara harcamanız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı