Hamster kombat, tapswap ve blum coinler ne zaman listelenecek?

Hamster combatın sistemi şu şekilde toptadığınız coinlerle size saat başı kazandırma özelliğinde olan kartlar satın alıyorsunuz. ne kadar çok saat başı toplama yapıyorsa o oranda size coin dağıtılacak. yani tılayarak topladığınız coinleri mining kısmında kartlara harcamanız gerekiyor.
O zaman coinleri biriktirmemize gerek yok hocam doğru mu anladım?

O zaman coinleri biriktirmemize gerek yok hocam doğru mu anladım?
Aynen öyle saat başına yüksek con hangisi veriyorsa onları alın. saat başına göre verecek. bende şuan saat başı 1,370k var elimde

Bu konuda resmi bir açıklama var mı? Farklı söylemler var. Level önemli diyen, hatta arkadaşım coin de önemli olacak diye coini biriktirmeye başladı.

Resmi açıklamada zaten saat başı dedikler seviyede önemli her seviyede belli oranda verilecek şu an ben 9 seviye saatlik 2, 4M ulaştım ben bu saatten sonra 10 seviye lord olamayacağım için burada kalıp saat başını arttırmaya çalışıyorum.
Artık listelensede diğer AirDrop'lara sıra gelse :D

Resmi açıklamada zaten saat başı dedikler seviyede önemli her seviyede belli oranda verilecek şu an ben 9 seviye saatlik 2, 4M ulaştım ben bu saatten sonra 10 seviye lord olamayacağım için burada kalıp saat başını arttırmaya çalışıyorum.
Artık listelensede diğer AirDrop'lara sıra gelse :D
Level 11 bile getirdi adamlar :) Bende de 2 hesap var biri 2.53 diğeri 2.08. Biri 9 diğeri 8. 8 olanı 9 yaparım bırakırım artık daha çıkmaz dediğin gibi.

Valla ben de bıktım bu telegram airdroplarından. Hergün yap yap bitmiyor biri çıksa adam gibi ne olacaksa olsun artık :)

Notcoin efsane kazandırmıştı 3 hesapla. Ama diğerlerinden beklentimi düşük tutuyorum.

Level 11 bile getirdi adamlar :) Bende de 2 hesap var biri 2.53 diğeri 2.08. Biri 9 diğeri 8. 8 olanı 9 yaparım bırakırım artık daha çıkmaz dediğin gibi.

Vallahi ben de bıktım bu Telegram airdroplarından. Her gün yap yap bitmiyor biri çıksa adam gibi ne olacaksa olsun artık :)

Notcoin efsane kazandırmıştı 3 hesapla. Ama diğerlerinden beklentimi düşük tutuyorum.

Notcoine inanmamıştım. 1 haftada 3 m yaptım hatta yanlışlıkla 1 m pizza şekli aldım :( ona rağmen kalan 2M bana en tavandan 80 dolar kazandırıdı şu an ailecek airdroplardayız :D

Boş scam projeler. Değerli zamanınızı bu tarz saçmalıklarla heba ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine kitap okumayı denemenizi tavsiye ederim.

Boş scam projeler. Değerli zamanınızı bu tarz saçmalıklarla heba ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine kitap okumayı denemenizi tavsiye ederim.

Scam projeler tabii ki var. Projeler daha önceden ön satış ile listeleniyordu artık hacim ve bilinirlik için Game döndürdüler olayı bu sayede Binance'de listelenemeyecek bir coin rahat bir şekilde listelenecek neden hacim ve kullanıcı var. Emin olun bilinmedikler öyle ama hamster combat blum yes coin tap swap bunlar ton ağı desteği var özelliklede blum Binance desteği ve launcpad labda. bunlar para kazandırma ihtimallerini dahada arttırıyor. Yatırımlı işlerden uzak yatırımsız işlerde koşuşturuyoruz en kötü zaman kaybı ve oyun oynamış oluyoruz.

Scam projeler tabii ki var. Projeler daha önceden ön satış ile listeleniyordu artık hacim ve bilinirlik için Game döndürdüler olayı bu sayede Binance'de listelenemeyecek bir coin rahat bir şekilde listelenecek neden hacim ve kullanıcı var. Emin olun bilinmedikler öyle ama hamster combat blum yes coin tap swap bunlar ton ağı desteği var özelliklede blum Binance desteği ve launcpad labda. bunlar para kazandırma ihtimallerini dahada arttırıyor. Yatırımlı işlerden uzak yatırımsız işlerde koşuşturuyoruz en kötü zaman kaybı ve oyun oynamış oluyoruz.
Onlarla uğraşmak yerine Yandex toloka falan çözerek para kazanabilirsiniz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı