Hamyo için TYT kaç ayda biter?

Atmaca2002

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum.
Hava astsubay meslek yüksek okuluna hazırlanıyorum yazın temel matematiği antrenmanlarla matematik çözerek tamamladım. Şu an mert hocanın probleme ilk adım kampından ilerliyorum. MSÜ sınavına 5 ay kaldı günlük 4-5 saat ders çalışıyorum. Problemler konusunu hallettikten sonra da fizik-biyoloji-kimya derslerine de başlayıp zaman ayıracağım. Sizce konular yetişebilir mi bu kadar süreç içerisinde bu kadar çalışmayla?
Hocalarıma bu soruyu ne zaman sorsam, sen çözmeye bak sonunu düşünen kahraman olamaz diyorlar. Bu durum beni çok geriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYTyi 3 ayda halledebilirsin ben hiç çalışmadan 313 puan aldım kafası çalışan birisi çalışmadan 300+ alır, çalışan birisi 350-400 puan alır, hem akıllı hemde çalışan bir kişi 400+ puan alır

Arkadaşlar merhaba ben lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum.
Hava astsubay meslek yüksek okuluna hazırlanıyorum yazın temel matematiği antrenmanlarla matematik çözerek tamamladım. Şu an mert hocanın probleme ilk adım kampından ilerliyorum. MSÜ sınavına 5 ay kaldı günlük 4-5 saat ders çalışıyorum. Problemler konusunu hallettikten sonra da fizik-biyoloji-kimya derslerine de başlayıp zaman ayıracağım. Sizce konular yetişebilir mi bu kadar süreç içerisinde bu kadar çalışmayla?
Hocalarıma bu soruyu ne zaman sorsam, sen çözmeye bak sonunu düşünen kahraman olamaz diyorlar. Bu durum beni çok geriyor.
Güzel Kardeşim Allah hedefini gerçekleşmesinde yardımcı olsun. Matematiği o kadar güzel hallettin isen Hava Harp Okulu yani subaylığa hazırlan. Kara Harp Okulunu kazandım çeşitli sebepler yüzünden olmadı umarım istediğin gibi olur.

Güzel kardeşim Allah hedefini gerçekleşmesinde yardımcı olsun. Matematiği o kadar güzel hallettin isen Hava Harp Okulu yani subaylığa hazırlan. Kara harp okulunu kazandım çeşitli sebepler yüzünden olmadı umarım istediğin gibi olur.

Asıl hedefim Hava Harp Okulu hocam TYT konularını eğer bitirirsem hemen AYT başlayıp netleri yükseltmeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı