Hangi 1050 Ti modeli alınır?

Yusuf1818

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarı daha toplamadım. Para biriktiriyorum almışken iyi bir şey olsun. R5 3500X, GTX1050 Ti olacak.
Hangi marka alınır? 👇👇👇

Palit GeForce GTX 1050 Ti stormx.

INNO3D GeForce GTX 1050 Ti Twin X2.

PowerGate PG-GTX1050 Ti.

Bu markaları önermem hele ki 1050 Ti gibi bir kartta. Ama alacaksan kesinlikle Palit.

Hiçbiri alınmaz. ama alacaksanız İnno3d ya da palit alın. Powergate'den uzak durun.

Normalde bu fiyatlara 1050 Ti alınmaz ama alacaksanız Palit alın.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Sonuçta hepsi 1050ti değil mi? Markaların ne farkı var yani kullanılan özellikler aynı değil mi? Bu konu hakkında bilgim yok, bileniniz cevaplarsa sevinirim.

Hocam bilmediğimden soruyorum. Sonuçta hepsi 1050 Ti değil mi? Markaların ne farkı var yani kullanılan özellikler aynı değil mi? Bu konu hakkında bilgim yok, bileniniz cevaplarsa sevinirim.

Malzeme kalitesi farklı en içteki kart aynı fakat fanlar falan satışı yapan marka tarafından üretiliyor yani bilindik markalar daha uzun ömürlü diyebiliriz.
Inno3d kötü mü?
Çok farketmez ama Inno3d hakkında kötü yorumlar okumuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı