R5 7500F RTX 4070 sistemle Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
7500F
Sizce geçilir mi? Bildiğiniz üzere Windows 10 artık desteklenmeyecek, benim de Windows 11 konusu aklıma takıldı. Sizce geçilir mi? Ekran kartım 4070. Windows 11'de daha iyi çalışıyormuş galiba. Bir de NVIDIA sürücülerimde hata var, eski sürümü kullanıyorum ve güncellenmiyor. DDU ile yapılabilir ama DDU biraz riskli olduğu için pek yapasım yok. Benim de aklıma bir şey geldi: Windows 11'e geçsem sizce bu durum düzelir mi? Yani güncelleyebilir miyim ekran kartımı? Şimdiden teşekkürler.

Sizce geçilir mi? Bildiğiniz üzere Windows 10 artık desteklenmeyecek, benim de Windows 11 konusu aklıma takıldı. Sizce geçilir mi? Ekran kartım 4070. Windows 11'de daha iyi çalışıyormuş galiba. Bir de NVIDIA sürücülerimde hata var, eski sürümü kullanıyorum ve güncellenmiyor. DDU ile yapılabilir ama DDU biraz riskli olduğu için pek yapasım yok. Benim de aklıma bir şey geldi: Windows 11'e geçsem sizce bu durum düzelir mi? Yani güncelleyebilir miyim ekran kartı mı? Şimdiden teşekkürler.

Bende de 7500F ve 4060 var. 1 yıldır Windows 10 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 1 haftadır Windows 11 de sorun yaşıyorum. Fikrinden vazgeçirmek gibi olmasın belki de benimki donanımsal bir sorundur ama söylemek istedim.

Hala Windows 11'e gecmemeniz hata zaten. Bırakın şu demode eski işletim sistemi artık. Ayrıca RTX 4070'in Windows 11'de herhangi bir problemi yok ve DDU da riskli bir işlem değil. Mümkünse format atarak 11'e geçin.

7500F + 4060 kullanıcısıyım, uzun süredir 11 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. 16 GB RAM biraz yetersiz kalmaya başladı ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı