Hangi 1050 Ti modelini almalıyım?

shinigamikaaa

Megapat
Daha önceki tavsiyelerinizle powerı güçlendirmiştim yanlış hatırlamıyorsam 850 veya 900 Wattlık almıştım. Nereden bakacağımı bilemediğimden ekleyemedim. Sistem özelliklerini ekledim. Gönlümde 1050 Ti var ve en çok bu karta talep gelmiş: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Diğer muadil modellerle neredeyse 200 TL oynuyor. Sizce almışken MSI mı almalıyım?

Darboğaz yaşar mıyım? 1000 TL bandında başka kart tavsiyeniz var mı?

Sadece güncel oyunları oynamak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yaşamazsın. OC vs. yapmayacaksan çift fanlı güç girişi olmayan herhangi bir model tercih edebilirsin. Gaming X modeline 1300 TL verilmez. Dediğim kriterlere uygun en ucuz modeli alırsanız yeteceğini düşünüyorum.

Bu video epey kapsamlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlgilerinize teşekkür ederim.Tavsiyeniz üzere Galax'ı aldım 760 liraya.Oyunları yüksek ayarda açınca ekran kartım 50 civarında.Anakart ve işlemci 70 civarında.Sanırım sıkıntı yok.Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı