Hangi 1650 ekran kartını almalıyım?

Bütçe
2000

obey00

Hectopat
Merhabalar,
Güncel olarak RX570 ekran kartı kullanıyorum ancak Black screen sorunları dolayısı ile satıp NVIDIA almayı düşündüm. RX570'e alternatif olarak 2.000 TL +- bandında da alabileceğim tek model sanırım 1650 modeli. (başka alternatif önerirseniz söyleyebilirsiniz tabii ama üzerine para koymadan 2.000 TL'nin bandında 100-200 TL oynayacağı bandında almayı planlıyorum. Zaten amacım oyun-yayın vs. değil çok üst düzey performanslar beklemiyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyisi neyse onu alayım düşüncesindeyim.)

Kendime 3 adet ürün buldum farklı markalardan; özellik oynar mı bilmiyorum ama hangisini seçmemi önerirsiniz siz?

Merhabalar,
Güncel olarak RX570 ekran kartı kullanıyorum ancak Black screen sorunları dolayısı ile satıp NVIDIA almayı düşündüm. RX570'e alternatif olarak 2.000 TL +- bandında da alabileceğim tek model sanırım 1650 modeli. (başka alternatif önerirseniz söyleyebilirsiniz tabii ama üzerine para koymadan 2.000 TL'nin bandında 100-200 TL oynayacağı bandında almayı planlıyorum. Zaten amacım oyun-yayın vs. değil çok üst düzey performanslar beklemiyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyisi neyse onu alayım düşüncesindeyim.)

Kendime 3 adet ürün buldum farklı markalardan; özellik oynar mı bilmiyorum ama hangisini seçmemi önerirsiniz siz?

Zotac her türlü daha iyidir

Merhabalar,

Benim fikrim Palit'ten yana.

Onlar arasında Zotac diyorum. Beni yine önerimi 5500 XT'den yana kullanayım hem çok daha güçlü hem de Polaris kartlarda kronikleşmiş sorunlara sahip değil. AMD'nin en düzgün modellerinden birisi sayılır. Aynı kartın çift fanlı ve 8 GB modeline sahibim.

Beni yine önerimi 5500 XT'den yana kullanayım hem çok daha güçlü hem de Polaris kartlarda kronikleşmiş sorunlara sahip değil. AMD'nin en düzgün modellerinden birisi sayılır. Aynı kartın çift fanlı ve 8 GB modeline sahibim.

Kardeş aynısını ben kullanıyorum 1 ay önce 2200 e almıştım şimdi 4700.Rx 590 iade kararı çıkmıştı ve bende bunu aldım.Hiç bir sıkıntısını görmedim soğutması süper ve rx 590 çok sıkıntı çıkardı bana bu kart ondan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı