Hangi 1650 ekran kartını almalıyım?

Bütçe
2000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullandığın ekran kartına bak, testler belli. Yeni sürücülerle öne geçiyor. Cahillik böyle bir şey arkadaşlar.

Tamam olabilir eski testlerden aklıma geldi.

Arkadaşlar konuyu baltalamamınızı rica edeceğim. Ne büyük oyunlar oynayacağım, ne yayın yapacağım, ne de mining yapacağım. Elimde RX570 ekran kartı var, kronik siyah ekran problemlerinden gına geldiği için 2.000 TL bandında satıp, yerine o fiyata NVIDIA ürünü tercih edeceğim (Dolayısı ile 3.000 TL'lik bir ekran kartını gösterip 'bunu al' demenizin de anlamı yok konuda belirttiğim gibi). Hangisi 10-20 FPS daha fazla alır vb. gibi bir yarışım yok. Tek derdim sorunsuz bir şekilde bilgisayarımı kullanmaya devam etmek.
Yazılımcıyım; donanımlar ile çok fazla bir bilgim yok. Bu fiyat bandında sanırım 1650 var alternatif olarak, başka varsa onu da önerebilirsiniz. Ancak derdim elimdeki ürünü çıkarıp birebir benzer fiyatla yerine sorunsuz bir ekran kartı almak. Bu çerçeve üzerinde yorum yapmanızı rica ediyorum. Çok teşekkürler.

Şu anda GTX 1650 harici alternatifin yok NVIDIA olarak. Bu kartın ederi maksimum 1500 TL'dir ama mevcut piyasa koşullarında durum bu. Beklersen ileride bu fiyata 1650 Super düşebilir ama FPS önemsiz dediğine göre bunu al geç.

Şu anda GTX 1650 harici alternatifin yok NVIDIA olarak. Bu kartın ederi maksimum 1500 TL'dir ama mevcut piyasa koşullarında durum bu. Beklersen ileride bu fiyata 1650 Super düşebilir ama FPS önemsiz dediğine göre bunu al geç.

Dediğin gibi piyasa üzücü ama napalım... 1650 Super seçmeyi arzu ederdim ancak fiyat biraz yukarıya çıkıyor o zaman

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı