Hangi 1660S modeli alınmalı?

Valla onu bilemem ama şöyle söyleyeyim zamanında G4600 ve RX 570 kombosu kullandım darboğazdan oyun oynanmayacak halde değildi sizde de öyle olmaz diye düşünüyorum. Olmadı sanal çözünürlük yükseltme özelliği vardı 2K’ya veya 4K’ya sanal çözünürlük ile yükselttiğiniz zaman darboğaz ortadan kalkar.

AMD'ye ön yargılısın 1660S alırsan pişman olacaksın 1660S al ve seneye mağdur olduğunda görüşürüz )))

AMD'ye ön yargılısın 1660S alırsan pişman olacaksın 1660S al ve seneye mağdur olduğunda görüşürüz )))

Keşke okusanız 2060 6 GB almaya karar verdim zaten!

Hocam Gigabyte olanı alın ama İtopya'da 4700 TL.

2060'a karar kıldım Gigabyte 2060 6bin TL.

Ön yargı değil gerçekler bunlar AMD kart alıp düzgün kullanamayacağıma 10 15 FPS az alırım daha iyi AMD kartta kullandım zamanında ve sorundan başka bir şey çıkartmadı NVIDIA da 1 kez bile sorun yaşamadım ne driver olarak ne donanımsal olarak AMD donanımsal olarak da yazılımsal olarak da 3.sınıf.

Anladım çok teşekkürler zaten 1660S'de neredeyse hiç rahatsız etmeyecek düzeyde ufak darboğaz vardı 2060 dada 1080p de bir süre idare eder sonrasında zaten işlemci yükseltilecek geçici bir süre kullanılacak i3 8100 de yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…