Hangi 1775'lik Phantom alınır?

Arkadaşlarımda blast X oni rgx 2.0 asil 2.0 var genelde pre giriyoruz veya biriktirip biraz daha anomali protokol delipopta alabilirim hepsini denedim hepsindede neredeyse güzel oynuyorum arkadaşlarımda olan skinlere görede değerlendirirseniz sevinirim çünkü hepsi güzel.
Anomali sahibiyim. Yine gelse alır mıydım? Hayır. Bence Protokol ve RGX 2.0 bence daha makul duran skinler. Lakin İyon, Oni gibi seçenekler varken ekstra ödeme yapmayı gerektirirler mi? Bence yine hayır.

Arkadaşlarımda blast X oni rgx 2.0 asil 2.0 var genelde pre giriyoruz veya biriktirip biraz daha anomali protokol delipopta alabilirim hepsini denedim hepsindede neredeyse güzel oynuyorum arkadaşlarımda olan skinlere görede değerlendirirseniz sevinirim çünkü hepsi güzel.

O zaman ben sana bir Radyant krizi Phantom yazıyorum kardeşim al hayrını gör round sonu milleti uçurursun havaya.
Arkadaşlarına göre para harcama sevdiğin skini al.

O zaman ben sana bir radyant krizi Phantom yazıyorum kardeşim al hayrını gör round sonu milleti uçurursun havaya.
Arkadaşlarına göre para harcama sevdiğin skini al.

Radyant krizini de seviyorum hocam ancak genelde gece oyun oynuyorum o piksel görüntü gözümü yoruyor çoğunlukla ondan pek taraftarı değilim.
Arkadaşlar bir de gene bir çatışma başlatacağım yağmacımı asilmi yoksa başka skinmi (delipopla köken var ama kökenden nefret ettim iade edemiyorum) alayım ikisi de çoksel (yeni konu açmaya bir tık üşendim)

Radyant krizini de seviyorum hocam ancak genelde gece oyun oynuyorum o piksel görüntü gözümü yoruyor çoğunlukla ondan pek taraftarı değilim.
Arkadaşlar bir de gene bir çatışma başlatacağım yağmacımı asilmi yoksa başka skinmi (delipopla köken var ama kökenden nefret ettim iade edemiyorum) alayım ikisi de çoksel (yeni konu açmaya bir tık üşendim)
Beyaz yağmacı > All

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı