Hangi 2. el gitar alınmalı?

4 ilan da aynı gitar o açıdan bir farkları yok fakat gitarları bu şekilde incelemek pek sağlıklı olmaz çünkü gidip denediğinizde belki de gitarda fotoğraflarda gözükmeyen bir kusur olduğunu fark ediceksiniz. Bu yüzden bir gitarı ikinci el olarak almadan önce gidip gitarı bilen biri ile incelemek daha iyi olacaktır.

Fakat amfi ile satılan setteki amfiyi ilk defa görüyorum dandik bir şey çıkabilir o yüzden mecbur kalmadıkça almanızı tavsiye etmem.

4 ilan da aynı gitar o açıdan bir farkları yok fakat gitarları bu şekilde incelemek pek sağlıklı olmaz çünkü gidip denediğinizde belki de gitarda fotoğraflarda gözükmeyen bir kusur olduğunu fark edeceksiniz. Bu yüzden bir gitarı ikinci el olarak almadan önce gidip gitarı bilen biri ile incelemek daha iyi olacaktır.

Fakat amfi ile satılan setteki amfiyi ilk defa görüyorum dandik bir şey çıkabilir o yüzden mecbur kalmadıkça almanızı tavsiye etmem.

İlk önce yorumuzun için teşekkürler. Ben Kastamonu da yaşıyorum ve il dışında bir gitar deneyimlemem bayağı zor hem de bu gitar benim ilk elektro gitarım olacak onun yüzünden foruma da bir danışıyım dedim. Bu konuda pek bir fikrim yok.

Hocam dediğim gibi eğer mümkünse denemeniz her zaman daha garanti iş olur kastamonu'da ilan ya da müzik mağazası yok mu ?

Hocam dediğim gibi eğer mümkünse denemeniz her zaman daha garanti iş olur Kastamonu'da ilan ya da müzik mağazası yok.

Hocam Kastamonu da birkaç adet 2.el bas gitar var. Tabii ki merkezde mağazalar var ama ben merkezde değilim ilçedeyim. Hepsiburada'da indirime girmiş 9500 TL sizce alınır mı? Sıfır alırsam biraz bütçeyi zorlar ama Squier nasıldır hocam?

Hocam Kastamonu da birkaç adet 2.el bas gitar var. Tabii ki merkezde mağazalar var ama ben merkezde değilim ilçedeyim. Hepsiburada'da indirime girmiş 9500 TL sizce alınır mı? Sıfır alırsam biraz bütçeyi zorlar ama Squier nasıldır hocam?

İkisi de iyi gitarlar bu seviyede ikisi de olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı