- Makaleler
- 42
İlanlar biraz eski mi? XFX'in soğutması bu modelde daha iyi ama Sapphire Türkiye garantisi var yazmış, diğerlerine de sormak lazım garanti ne alemde.
Tabi ki her 2.el kartta ihtimal var, satıcı belirtmediği için öyle söyledim.Mining yapmadığını nerden biliyorsunuz?![]()
İlanlar biraz eski mi? XFX'in soğutması bu modelde daha iyi ama Sapphire Türkiye garantisi var yazmış, diğerlerine de sormak lazım garanti ne alemde.
1. ve 2. ilanda garanti ve kutusu olduğu belirtilmiş. Bir tek 3. ilanda hiçbir şey belirtilmemiş.İlanlar biraz eski mi? XFX'in soğutması bu modelde daha iyi ama Sapphire Türkiye garantisi var yazmış, diğerlerine de sormak lazım garanti ne alemde.
Son linkteki arkadaş elinde 2 tane olduğunu söylemiş cümlenin sonunda. Mining gibi duruyor.
Böyle olması işime geldi. Diğer türlü miningsiz kart almak istediğimde bütçemin çok üstüne çıkmam gerekiyor. O kadar yükseğe çıkınca da miningli RX6600XT'ler başlıyor.Hepsi mining bunların. Kripto piyasası çökmeden 1-2 ay önce aldılar hepsinin elinde patladı, kart zaten doğru düzgün kazamıyor getirisi de iyice düşünce öyle boşa çıktı hepsi.
Hepsi mining bunların. Kripto piyasası çökmeden 1-2 ay önce aldılar hepsinin elinde patladı, kart zaten doğru düzgün kazamıyor getirisi de iyice düşünce öyle boşa çıktı hepsi.
Hayırlı olsun,ne kadara aldınız hocam?Aynen hocam ben de tam dün XFX RX6600 satın aldım. 10 ay daha garantisi mevcut kartın testlerde de bir sıkıntı çıkmadı. Şu an gayet memnunum kendisinden. Yepyeni kartlar zaten mining görmediler pek.
Hayırlı olsun, ne kadara aldınız hocam?
Böyle olması işime geldi. Diğer türlü miningsiz kart almak istediğimde bütçemin çok üstüne çıkmam gerekiyor. O kadar yükseğe çıkınca da miningli RX6600XT'ler başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.