Hangi 3060 Ti alınmalı?

Soğutucu bakır olduğu için oksitlenmesi çok da şaşırılacak bir şey değil. Kullanımda herhangi bir sorun olmaz. Test sonucunda sıcaklıklar gayet iyi gözüküyor. Attığınız ram ilanında da ne model belirtilmiş ne de gerçek fotoğraf konmuş.

Şuna bakabilirsin sana çok uzak değilse: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gisayar-masaustu-xpg-8x8-ram-1194928349/detay
Hocam 3 fanlı xfx Rx 6700 xt garantili. Ekran kartı aldım sizi dinleyip. Ekran kartının garantisi olduğunu oraya gidince öğrendiim. Ve ekran kartına baktım ve harbiden 0 dı. Toz bile yoktu. Adama sorduğumda bi kere deneyip ilana koyduğunu söyledi. Furmark testi harbidende mükemmeldi. Garantisini nerden sorgulayabilirim acaba ?

Üstelik 6 bin tl ye aldım.

Hocam 3 fanlı xfx Rx 6700 xt garantili. Ekran kartı aldım sizi dinleyip. Ekran kartının garantisi olduğunu oraya gidince öğrendiim. Ve ekran kartına baktım ve harbiden 0 dı. Toz bile yoktu. Adama sorduğumda bi kere deneyip ilana koyduğunu söyledi. Furmark testi harbidende mükemmeldi. Garantisini nerden sorgulayabilirim acaba ?

Üstelik 6 bin tl ye aldım.

Buradan giriş yapıp sorgulatabilirsin. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı