Hangi 3060 Ti modeli seçilmeli?

Evet monitör göze çok uygun. Üniversite öğrencisiyim her gün en az 6-7 saat dersim oluyor, ödevler hariç. Gözümü hiç yormuyor ve uykumu kaçırmıyor. Film izlerken de oyun oynarken de harika gözüküyor. 1080p monitör daha uzun vadeli bir seçim olur bu kart için.
Şu anda 1080 P kullanıyorum. Eğer kartı 1080P de tam performansıyla kullanmak istersem işlemcimi yükseltmem gerekiyor.

2K da herşey açık 60-70 fps çok iyi. Ray Tracing açık mı?
Evet Medium'da açık. Geri kalan her şey Ultra.
Şu anda 1080 P kullanıyorum. Eğer kartı 1080P de tam performansıyla kullanmak istersem işlemcimi yükseltmem gerekiyor.
Eğer ileriye dönük yapmak isterseniz bence işlemci yükseltin. Yoksa 2k monitör bence bu kart için çok daha uygun.

Teşekkürler. Sanırsam Zotac öneriyorsunuz?
Açıkçası diğerleri hakkında bir fikrim yok kullanmadığım için. Ancak marka bilinmedik kesinlikle değil, öyle olması da imkansız zaten. MSI ve ASUS alabilirsiniz tabii paranız varsa. Ancak bana kalırsa 1000tllik bir fark yoktur aralarında. Bu sebeple Zotac tercih ettim.

Açıkçası diğerleri hakkında bir fikrim yok kullanmadığım için. Ancak marka bilinmedik kesinlikle değil, öyle olması da imkansız zaten. MSI ve ASUS alabilirsiniz tabii paranız varsa. Ancak bana kalırsa 1000tllik bir fark yoktur aralarında. Bu sebeple Zotac tercih ettim.
Bir de, ne kadara almıştınız?
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Monitörüm bu. i5 10400f ile kullanıyorum, Cyberpunk'ta her şey açık 70-80 fps alıyorum, sıcaklık da 65 dereceyi geçmiyor. Çok memnunum :)
DLSS açık mı peki?

Kendileri gayet bilindik markalar. :)
Darboğaz olsa bile alınır, 580'den çok daha iyi performans gösterir darboğaza nazaran, darboğaz olayından bu kadar korkmayın.
bu ürün mü?
Bu ürün mü daha iyidir? Zotac dışında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı