Hangi 8BitDo Ultimate 2C alınmalı?

RedFalcon1

Hectopat
Daha fazla  
Sorumu açıklamam gerekirse şu aralar 1500-2000 TL bütçe bandında gamepad arıyorum ve tercihim sanırım 8BitDo Ultimate 2C olacak, Amazon'dan 1875 TL'ye kablosuz olanını alabilirim fakat renkleri çok düz, biraz araştırarak AliExpress üzerinde 1600 liraya Wukong Edition olanını buldum ama o kablolu (wired) olarak geliyor.
Sizce hangisi alınmalı?
Wukong olanı gerçekten çok güzel duruyor ve daha ucuz, kablolu olması bir dert mi siz ne derseniz?
(O fiyat bandında başka önerilerinize de açığım.)

Sorumu açıklamam gerekirse şu aralar 1500-2000 TL bütçe bandında gamepad arıyorum ve tercihim sanırım 8BitDo Ultimate 2C olacak, Amazon'dan 1875 TL'ye kablosuz olanını alabilirim fakat renkleri çok düz, biraz araştırarak AliExpress üzerinde 1600 liraya Wukong Edition olanını buldum ama o kablolu (wired) olarak geliyor.
Sizce hangisi alınmalı?
Wukong olanı gerçekten çok güzel duruyor ve daha ucuz, kablolu olması bir dert mi siz ne derseniz?

Hocam ben aldım memnunum açıkçası mor rengini aldım hissiyatıda iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Sizce hangisi alınmalı?

Ultimate C kablolu kullanıyorum kablosuz alma imkanın varsa kozmetiğe önem verme kablosuz al derim. Kablo bir yerden sonra sıkıyor. Ayrıca Xbox layout olduğundan emin ol ki PC de sıkıntı çekmiyesin.

Hocam ben aldım memnunum açıkçası mor rengini aldım hissiyatıda iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Hocam kalitesine şüphe yok ama ben kullanacağım şeyin görünüşüne dikkat ediyorum biraz, siyah ya da beyaz seçenekleri olsa çok şık durur ama renkleri gözüme pek hitap etmedi.

Ultimate C kablolu kullanıyorum kablosuz alma imkanın varsa kozmetiğe önem verme kablosuz al derim. Kablo bir yerden sonra sıkıyor. Ayrıca Xbox layout olduğundan emin ol ki PC de sıkıntı çekmiyesin.
F310 dan alışığım aslında hocam kablolu kullanmaya ondan pek sıkıntı olmaz benim için, Xbox tuş dizilimi olanını baktım zaten hatırlatma için teşekkürler yine de.

F310'dan alışığım aslında hocam kablolu kullanmaya ondan pek sıkıntı olmaz benim için.

Ben olsam yine de kablosuzu tercih ederdim. Kablolu olanında jiroskop var mı jiroskop yoksa büyük eksik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı