Hangi AC oyunu ile devam etmeliyim?

akm_09

Decapat
Selam. Ben şu anda AC 4 Black Flag oynuyorum ve çok fazla eğleniyorum bundan önce Valhalla denemek istedim ama olmadı aradığım o AC teması bu oyunda yoktu.
Ben bu assasin Creed Black Flag'dan sonra hangi oyunu oynamalıyım (sahip olduğum oyunlar: Unity, 3 Remastered, Odyssey, Syndicate, the Ezio Collection ve Valhalla ama bende Game Pass'te var ekstra olarak Origins de olmalı Game Pass'den ) bunlar var bende Xbox'da eğer eski oyunlarından falan devam etmeliysem PC'den oynarım.

Unity sonra Rouge iki oyunun hikayesi bağlantılı.

Rogue öneririm. Rogue bir çok oyuncu tarafından beğenilmeyen bir oyun olmuştu fakat ben büyük bir keyifle oynamıştım. AC Black Flag'de keşke şöyle olsaydı dediğim ufak tefek şeyler Rogue'da vardı, o yüzden çok severek oynamıştım.

Rogue öneririm. Rogue bir çok oyuncu tarafından beğenilmeyen bir oyun olmuştu fakat ben büyük bir keyifle oynamıştım. AC Black Flag'de keşke şöyle olsaydı dediğim ufak tefek şeyler Rogue'da vardı, o yüzden çok severek oynamıştım.
Rogue black flag den daha çok seviyorum ben

Rogue öneririm. Rogue birçok oyuncu tarafından beğenilmeyen bir oyun olmuştu fakat ben büyük bir keyifle oynamıştım. AC Black Flag'de keşke şöyle olsaydı dediğim ufak tefek şeyler Rogue'da vardı, o yüzden çok severek oynamıştım.

Hocam peki sıralama veririmsiniz Rogue sonra bu sonra bu diye ben ilk Unity oynayacağım yine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı