Hangi AM3+ anakart ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben anakartımı yükselteceğim.
Çok rica ediyorum sorduğum sorulara sırayla cevap verin.
Şuan ki anakartım şu :Gıgabayte 880GM-DH2

1-Bu anakartı bakkal amcaya 2.el olarak kaç liraya vereyim ? Kazık yemek istemiyorum...

Şuan ki anakartım gerçekten felaket ısınıyor ve bu ekran kartı ve işlemciyi çok olumsuz etkiliyor ısı yönünden.

Sizler ASUS M5A97 al ve kurtul demiştiniz.
Bütçem anakarttan 150 desem , babam verecek 150 , eder sana 300 lira . Bende ayrıca 50 lira daha katabilirim.

Yani 350 lira param varken neden 230 liralık anakart alayım ki diye düşünmeden edemiyorum.

2- Paramın tamamını güzel bir anakarta mı yatırmalıyım ? Yoksa 230 lirayı ASUS M5A97 ye kalanı da başka birleşenlere mi harca malıyım ?
3- Başka birleşenlere harcamalı isem nereye harcayabilirim ?

4-Paramı güzel bir anakarta harcayacaksam (350 TL) hangi kartı tercih etmeliyim ?
5-Oyunlardaki performansa etkisi ve günlük kullanımdaki performansa etkisi ne olur ?

1- Çok rica ediyorum, bu sana elli bin kere söyleyişimiz, bakkal amcadan yapacağın her alışverişte kazık yiyeceksin. Anakrtını DonanımHaber'de sat.
2- M5A97 senin için gayet yeterli.
3- Artan paranla SSD için para biriktirebilirsin.
4- M5A99X EVO olabilir.
5- Senden ricam, cevabı verilen aynı soruları tekrar tekrar sormaktan vazgeç. Bu sorunu önce burada sordun, sonra burada bir daha sordun, şimdi bu konuda bir kez daha soruyorsun. Verilen cevapları okumuyorsan söyle, bilelim, bundan sonraki sorularına da cevap vermeyiz.

Ama aynı soruları ısıtıp ısıtıp sorcaksan konularını kapamak veya eski konularla birleştirmek zorunda kalacağım.

İyide anakartı almama çok yakın bir zaman kaldı ve bütçem arttı. Mejburen bütün parayı anakartamı harcayayım diye sorudum.

Hem soru sormak suçsa sil kaydımı forumdan ve kurtul benden. Sonuçta bana cevap vermek zorunda değildin.
He ama yardımın dokundu mu ? Dokundu Allah razı olsun ne diyim.

Yok yapmayı düşünmüyorum. Bu bütçeyle performansa etkisi en üst düzeyde olacak anakartı önerin. Çünkü anakartlardan pek anlamıyorum.

En önemlisi de soğuk bir anakart istiyorum. Şuan ki anakartımın köprüsüne ellediğimde elimi yakıyor resmen. Felaket sıcak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı