Hangi anakartı almalıyım?

Bu anakartı bayağı herkes öneriyordu ama bu kadar ucuz olacağını sanmamıştım. O zaman o ikisini almayıp bunu alıyorum? Sistem için güç kaynağım dışında hiçbir şey yok söyleyim de.
Sen sistem mi kuracaksın yoksa hazır sistem var sadece anakart mı değiştireceksin?

GTX 1060 6 GB alacağım para biriktirip ama ondan önce ilk anakart sonra para biriktirip işlemci alacağım. İşlemci olarak işte 1060`ı darboğaz yapmayacak ve fazla pahalı olmayacak bir şey olursa güzel olur. Tabi mümkünse.

Şu an tek güç kaynağı var. RAM,anakart,işlemci ve ekran kartı alacağım. Bütçe olarak bir şey söylemem parayı biriktireceğim için. Anakartı bu B450M alacağım ve RAM`i kendim seçip alabilirim. Sizden istediğim 1060 6 GB`a darboğaz yaptırmayacak ve B450M anakartına uyacak bir ucuz işlemci hani olabildiği kadarıyla işte.

GTX 1060 6 GB alacağım para biriktirip ama ondan önce ilk anakart sonra para biriktirip işlemci alacağım. İşlemci olarak işte 1060`ı darboğaz yapmayacak ve fazla pahalı olmayacak bir şey olursa güzel olur. Tabi mümkünse.
Öncelikle alacağın işlemciyi belirle Intel mi AMD mi daha sonra Anakart seçimini yaparsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı