Hangi Anti-Virüs programı kullanılmalı?

Kaspersky savaş yüzünden ambargo uygulanıyor bence yine ve her zaman en iyisi Kaspersky.
Böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum. Geçen ay da Kaspersky kötü performans sergilemişti.

Fazla FP veriyordu. Antivirüs performansları sürekli değişiyor ve tek bir tane antivirüste kalmak pek iyi değil. Kaspersky Premium'dan, AVG Premium'a geçtim. Şuanda performansı çok iyi.

İşin ilginç tarafı 3 yıldır en iyi olan antivirüs ne oldu da savaş başladığından beri performans düşüşü yaşıyor.

İşin ilginç tarafı 3 yıldır en iyi olan antivirüs ne oldu da savaş başladığından beri performans düşüşü yaşıyor.

Dediğim gibi sürekli performanslar değişiyor. Tek bir antivirüste takılı kalmak pek iyi değil.

Şu anki günümüz için bana önerebileceğin tarama programı önerebilir misin?

Bu hangi site bana da önerebilir misin acaba?

Şu anki günümüz için bana önerebileceğin tarama programı önerebilir misin?

Bu hangi site bana da önerebilir misin acaba?
Bu ay %100 koruma sağlayan ve az FP algılayan Avast ve AVG oldu. Bende AVG kullanıyorum şuan da, öneririm.

Şahsen Norton ürününü kullanmak istiyorsan ya Avast'ya da Norton kullansaydın, veri tabanları aynı anda mı güncelleniyor bilmem ama Avast'ya da Norton daha öncedir muhtemelen, eğer bunda bir problem yoksa içerisinde birkaç özellik yerine fark yok Avast ve AVG.

Norton ise Avast'ı aldığından ve Avast, AVG'nin olduğundan bir bakıma böyle düşünmek lazım. Norton'un fiyatları da fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…