Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
Windows Defender, ev bilgisayarı için yeterlidir. Ama ben ille de para verecem diyorsan Karsperky iyidir. Ama orta, küçük işletme isen, en F/P iyi olan ürün Symentec ürünleri.
Ben açıkçası uzun yıllardır antivirüs programı kullanmıyorum. Windows'un kendi dahili programlarını yeterli buluyorum. Önemli olan bilmediğin güvenmediğin mail, site, uygulama, dosya vs indirip açmamak.
Hocam pekte Hafif değil sanki ya, Bende PC Açılışta açmaya çalışırken 30 saniye bekliyorum kendine gelmesi için.
Çok fazla AntiVirus var ve önerdiklerim: Kaspersky- Eset- Bit Defender-Comodo-Malwarebytes- AVG
Hepsi birbirinden başarı yazılımlar ama şahsen herkes Kaspersky öneriyor bi denemeni tavsiye ederim Hoşuna gitmezse zaten kullanmazsın Eset'e geçebilirsin ondan sonra.
Ben açıkçası uzun yıllardır antivirüs programı kullanmıyorum. Windows'un kendi dahili programlarını yeterli buluyorum. Önemli olan bilmediğin güvenmediğin mail, site, uygulama, dosya vs indirip açmamak.
Kaspersky hepsini yapıyor hemde herşeyi Yeterki paran olsun, Güçlü gelişmiş reklam engelleyici, E posta spam engelleme, yasaklı sitelere uyarı veriyor,Aklıma gelenler bunlar ama Defender'da bunlar yok Defender bir süre sonra yetmediğini anlicaksın.