Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
Hocalarım, PC'min antivirüs programı olmadıgını fark ettim. Rica etsem deneyimlediginiz ve begendiginiz uygulamaları nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
Hocam pekte Hafif değil sanki ya, Bende PC Açılışta açmaya çalışırken 30 saniye bekliyorum kendine gelmesi için.Kasperksy. Hem hafif ve gerçekten virüs olan şeylere virüs diyor.
Kaspersky hepsini yapıyor hemde herşeyi Yeterki paran olsun, Güçlü gelişmiş reklam engelleyici, E posta spam engelleme, yasaklı sitelere uyarı veriyor,Aklıma gelenler bunlar ama Defender'da bunlar yok Defender bir süre sonra yetmediğini anlicaksın.Ben açıkçası uzun yıllardır antivirüs programı kullanmıyorum. Windows'un kendi dahili programlarını yeterli buluyorum. Önemli olan bilmediğin güvenmediğin mail, site, uygulama, dosya vs indirip açmamak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.