Hangi antivirüs programını kurmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bugter

Megapat
Katılım
22 Temmuz 2014
Mesajlar
429
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtım mı bilemiyorum. Sizce hangi antivirüs programını indirmeliyim ? Yeni PC topladığım için kötü bir şey olmasından korkuyorum. Sadece belirli sitelere girip bazen de torrent sitelerinden oyun indireceğim.
 
Madem yeni pc topladın, lisanslı Kaspersky Internet Security kullanmalısın. Paraya kıyacaksın. Kaspersky Internet Security seni web'de korur. Ama torrentin içinde virüs olup olmadığı anlamaz. Bir de sakın avast kullanma! Geçen hacklamışlardı. :D Kendini bile koruyamayan antivirüse sistemini emanet etme.
 
Madem yeni pc topladın, lisanslı Kaspersky Internet Security kullanmalısın. Paraya kıyacaksın. Kaspersky Internet Security seni web'de korur. Ama torrentin içinde virüs olup olmadığı anlamaz. Bir de sakın avast kullanma! Geçen hacklamışlardı. :D Kendini bile koruyaman antivirüse sistemini emanet etme.
Hocam o zaman ne yapacağım ? Torrent içinde virüs var mı yok mu anlayan program var mı ?
 
Öyle dıştan anlayamazsın. Torrent işleri ile uğraşıyorsan iyi bir yazılım alman şart. Kaspersky Internet Security tavsiye ederim.
Hocam aslında bende zaten orijinal FIFA 14 Battlefield 3,4 var. Sadece Watch dogs ve Gta 5 indireceğim torrent sitesinden.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı