Kaldırma programı olarak Uninstall Tool önerebilirim. Ama antivirüs kaldırma programı demek istediyseniz onu kendi kaldırma aracı ile kaldırmalısınız.
Uninstall Tool
Uninstall Tool, bilgisayarınızda kurulu yazılımları kalıntısız kaldırmanıza yarayan kullanışlı bir yazılımdır. Sistem tarafından bir dosya veya klasör kullanımdayken, Uninstall Tool, Windows yeniden başlatıldığında bu öğelerin kaldırılmasını...www.technopat.net
Sistem bakımı için:
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
Antivirüs için ise herkes zaten önerimi bilir ama buraya da tekrar yazmış olalım.
Ücretsiz olarak aşağıdakilerden biri olabilir.
- Kaspersky Free
- Comodo IS (Özel Yapılandırılmış)
Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları
Melih Abdulhayoğlu tarafından ücretsiz güvenlik politikası ile ABD'de kurulan Comodo şirketi kısa sürede yükselişe geçip başarılı olmuştu. Türkiye'de daha sonraları şubelerini açan firmanın ücretli ürünü ile ücretsiz ürünü arasında tek fark GekkBuddy olarak geçen Canlı Destek hizmeti ve zararlı...www.technopat.net
Ücretli olarak ise aşağıdakilerden biri olabilir.
Not: Sıralama yazılımların başarı sıralamasına göre değildir ve karışık sıralanmıştır.
- Bitdefender
- Norton Security
- Kaspersky
- F-Secure
- ESET
Bitdefender Total Security 2020 3 Ay Ücretsiz #Evdekal
Bitdefender | #EvdeGüvendeKal diye Bitdefender Total Security 3 AY Hediye! adresine girip varsa mevcut hesabınızla giriş yapın. Yoksa oluşturun. Mail adresinize aktivasyon kodu gelecek. Bu kod ile 3 ay boyunca Bitdefender Total Security 2020'yi ücretsiz kullanabilirsiniz.www.technopat.net
Windows 7 için kurdum ama sistemim kötü olduğu için randıman alamadım ve sildim ama bence iyi bir sistemde kesinlikle Kaspersky Internet Security kullanılmalı.Kaspersky Internet Security tavsiyemdir. Lisanslı olarak kullanıyorum ve kafam rahat.
(CCleaner hariç) teşekkürler.
Uygulama kaldırmaya yarayan Hibit Uninsttaller programını nasıl buluyorsunuz? Kayıt defteri ve tüm dosyaları sildiği söyleniyor.Program kaldırma işlemleri için BC Uninstaller kullanabilirsin.
Sistem bakımı için Windows'un sunduğu özelliklerin yeterli olduğunu düşünüyorum.Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.www.bcuninstaller.com
Ama harici bir yazılım arıyorsan Wise disk cleaner öneririm.
Ücretli antivirüs olarak performans ve sunduğu veritabanı olarak Norton ya da Kaspersky öneririm.Wise Disk Cleaner - Free Disk Cleanup and Defrag Tool
Download Wise Disk Cleaner to clean up your disk of useless and outdated junk files, browser traces, cookies, and history on your disks. Free up your disk space, protect your privacy, and make your PC run faster.www.wisecleaner.com
Norton AntiVirus Plus | PC veya Mac® için Zararlı Program ve Virüs Koruması
Mac veya bilgisayarınız için ileri düzey zararlı program koruması. Norton AntiVirus Plus virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, kimlik avı saldırılarına ve daha fazla çevrimiçi tehdide karşı koruma sağlar.tr.norton.com
Ücretsiz olarak Comodo IS ya da Kaspersky bakabilirsin.Kaspersky Internet Security Yazılımı – İnternet Koruması | Kaspersky
Yeni Kaspersky Internet Security, kötü amaçlı yazılımlara karşı üst düzey koruma sağlar, gizliliğinizi güvence altına alır ve sizi kimlik hırsızlığına karşı korur. Tüm Mac, Windows PC ve Android cihazlarınızı koruma altına almak için hemen indirin.www.kaspersky.com.tr
Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir
Comodo Antivirüs Yazılımları gelişmiş güvenlikli koruma sağlar. Comodo Antivirus ve Comodo Internet Security ürünlerinden birini indirin, bilgisayarınızı ve kendinizi hemen korunmaya başlayın!tr.comodo.com
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Hibit uninstaller adlı programı kurulum gerektirmediği için kullanıyorum şu ana kadar çok memnun kaldım ama dediğiniz programada bakacağım teşekkürler.Kullanmadım o yüzden bir şey söyleyemeceğim. Ama içinde birden fazla ayar bulunduran uygulamaları önermiyorum. Çünkü bu yazılımlar aynı ASC gibi sisteminizi temizledik, zararlılardan kurtardık ve bak şu kadar hızlandı gibi yanltıcı şeyler söylüyor. Çoğu şeyi temizlerken sistem için gerekli şeyleri silebiliyor. Ya da Windows'un dosya sistemi değişince geç güncelleme alıp sorunlara yol açıyor.
Onun yerine sadece istediğiniz işi yapan uygulamaları bulmanızı tavsiye ediyorum. Arkadaşa eğer disk temizleme yazılımı arıyorsan Wise disk cleaner bakabilirsin diye belirttim. Ya da Windows'un sunduğu ayarlar ve tarayıcıların içindeki geçmişi temizleme ayarları da yeterlidir.
BC Uninstaller ise tarama yaparken tüm her şeyi sana sunmuyor. Şunları silersen sıkıntı yaşayabilirsin gibi belirtiyor. Silip silmemek tamamen kullanıcıya bağlı. Ayrıca uygulamayı özelleştirme için bir sürü ayar barındırıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.