Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Mayıs 2015 #11 Silinen üye dedi: Abi ben Kaspersky kullanıyorum ne kadar iyidir sence? Genişletmek için tıkla... Ahmet'e ek olarak nisan ayı test sonucuna bakabilirsiniz; AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Real World Protection Test Overview AVtest taraf tutuyor Kaspersky'ı iyi gösterse bile. Ancak testleri takip eden kişilerin de gördüğü gibi Kaspersky devamlı ilerde.
Silinen üye dedi: Abi ben Kaspersky kullanıyorum ne kadar iyidir sence? Genişletmek için tıkla... Ahmet'e ek olarak nisan ayı test sonucuna bakabilirsiniz; AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Real World Protection Test Overview AVtest taraf tutuyor Kaspersky'ı iyi gösterse bile. Ancak testleri takip eden kişilerin de gördüğü gibi Kaspersky devamlı ilerde.
B burak ismsiz Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 24 20 Mayıs 2015 #12 Şöyle yap Kaspersky kullan Malwarebytes ile tarama yap en iyisi.
Games1453 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2015 #13 Norton kullanabilirsin ama tavsiyem hiç kullanmamak "BANA" göre.