Hangi Antivirüs?

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    67
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anaokul öğretmenim bilgisayarını açınca ekranda mavi bir robot çıkardı.
ESET nod32 internette zaten 10-15 yıllık Key'leri dolanıyor.
Çünkü MEB okullara ve dershanelere ESET NOD32 yazılımı ile anlaşması olduğu için otomatik olarak kurdurtuyor diye biliyorum. Fakat bizim okulumuzun akıllı tahtalarında hep 360 Total Security yüklü ve arkada ne yaptığı da belli değil.

ESET NOD32'nin internette dağıtılan ürün anahtarları hem emek hırsızlığı sayılıyor hem de firma bu şekilde kullananları bildiği için eksik veritabanı güncellemesi yayınlayarak kullanıcılara güzelce ders veriyor.

Comodo Firewall + KSC Free kullanacağım. Comodo firewall + KSC Free sistemi yorar mı? Sistemde SSD var.

Comodo Firewall + KSC Free kullanacağım. Comodo firewall + KSC Free sistemi yorar mı? Sistemde SSD var.
Yoracağını düşünmüyorum. Önerdiğim bir kombinasyon.

Sizin tabirinizle hastanenin hastaya her türlü yardımcı olması gerekir. Ancak bu forumda virüs sorunu yaşayanların hemen hepsi antivirüs kullananlar. Ben bunun araştırmasını yıllar öncesinden yaptım. Antivirüs denen şeyin bilgisayara hiçbir yardımı yararı yok. Diyorum size, yaklaşık 10-12 senedir antivirüs kullanmıyorum. Bu süreçte 1 tane virüse dahi rastlamadım.
Emin misin? :D

Comodo firewall + KSC Free kullanacağım. Comodo firewall + KSC Free sistemi yorar mı? Sistemde SSD var.

Yahu çok uzadı çok dostum KSC desen Max 75MB RAM yer firewall 10 MB RAM yer etti 85MB RAM hepsi toplamda %3 %4 CPU kullanıyor bir de tarama yaparken azcık da disk ama SSD olduğu için çok sorun olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı