Birincisi senin beynini yıkamışlar...
Bu forumda tam 4 defa Biontech aşısından sonra bir sürü tanıdığım öldü diyen kişilerden isimleri istedim. 1 tanesi bile veremedi, biri Steam'den ulaşıp konuyu kapatmam için yalvardı.
Senin bu dediğinin de bunlardan hiçbir farkı yok. Beyni yıkanan hiçbir araştırması olmayan, gerçek hayatta ne işimize yarayacak deyip umursamadığınız biyolojinin temeli olmayanlar. Her duyduğu komplo zırvasına inananlar belli, bilimde ise inanç olmaz. Araştırma olur, çalışmasız kaynaksız sallamasyon olmaz.
Bekliyorum senin bilimsel kaynaklarını. Ben sana tersi için bir sürüsünü göndereceğim çünkü, tabii okuyabilecek dilleri biliyorsan okursun...
Biontech kısır yapıyor zırvası var ama ne hikmetse aşıdan sonra hamile kalınan ya da bırakılan vakaların oranı, aşı olmayanlarla aynı. Hele bir de 75-80 yaşında olup kısır kalmak istemiyorum diyerek aşı olmayanlar var, onlar ayrı bir vaka. Amcacığım, senin mezarını kazmaya başlaman lazım ne çocuk yapması diye bağırasım geliyor gördükçe.
Biontech'in, İsrail'de görülen 5 milyon civarı kişiden sadece 275 tane miyokardi vakasıyla bağlantısı olma ihtimali bile şu an için çok yüksek görünmüyor. Hiçbir bulgusu ya da hiçbir klinik gözlemi olmayan bir şeyi birisinin işkembesinden sallamasıyla duyup inanmak da ayrı bir şey...