Hangi Asus N550JV Modelini Alayım?

MustafaKara

Hectopat
Merhaba Technopat'lar,

Ben bir mimarlık öğrencisiyim. Laptop almayı düşünüyorum. Fakat 2 bilgisayar arasında karar veremedim. Bu 2 bilgisayardan hangisini alırsam daha uzun süre kullanabilirim? Ayrıca vatan bilgisayardaki adam bu bilgisayara ilerde ssd kullanamayacağımı söyledi ne kadar doğrudur açıkçası pek inanmadım. İleride ssd takılabilecek olması benim için önemli. Veya önerebileceğiniz farklı bir (aynı fiyat seviyesinde) laptop tavsiyeniz varsa çok minnettar olurum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD takabilirsin. Var olan Harddisk'in yerine SSD'yi koyacaksın. Daha sonra bir aparat alıp optik sürücü yerine HDD'ni takacaksın. mSATA slotuna direkt takmak gibi olmuyor ama takılmıyor da değil yani. Renk farkı ve RAM dışında bir fark yok gibi gözüküyor. Onlar da önemli değil zaten. 12 GB RAM bile gayet yeterlidir. Başka alternatifler de var tabii. MSI'ın daha performanslı modellerine bakılabilir. Direkt SSD'li modelleri de var. Ancak kasa kalitesi olarak bir tık aşağıda Asus'tan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı