Hangi banka kullanılmalı?

Adam kampanya demiş hiç kimse durup düşünmemiş... Birçok bankada hesabım var yıllardır kullanıyorum kampanyalar olarak Akbank bana göre en iyisi sürekli bir kampanya oluyor, sürekli çip para geliyor onun haricinde arayüzü kullanma açısından en rahat bana göre VakıfBank.

İş Bankası Maksimum Genç banka ve kredi kartı.Puan olarak fazla veriyor ve öğrencilere yıllık kart ücreti yok.Her ay kampanyalar yenileniyor.Üniversite okuduğum zamanlar puanlar çok işime yaramıştı.

Ben fanboyluk yapmam yapanı da sevmem ama Nays gibisi yok!

İşBankası ve Nays bence de çok mantıklı.

Garanti'yi alışverişlerde çok bonus verdiği için önerebilirim.

Akbank'ta da yurtdışı yatırım komisyonu 0.75$ işlem başı. Çok uygun. İş bankası'nın da Amerikan borsası 1$ ve avrupa borsaları 5$ eğer ilgiliysen.

Hocam hisseler için bankanın fonlarından alıyorsun ve fon miktarı kadar alabiliyorsun. Fon bloke yaparak alıyorsun hisseyi.

Hocam hisseler için bankanın fonlarından alıyorsun ve fon miktarı kadar alabiliyorsun. Fon bloke yaparak alıyorsun hisseyi.

Bu söylediğiniz hisseler düz thyo sise falan mı yoksa halka arz olan hisseler mi?

Hocalarım tavsiyeleriniz için sağ olun. Şimdilik İş Bankası ve Nays'ta karar kıldım. TEB ve Garanti'de kafama yatmıştı ama arayüzlerini sevmiyorum ve kullanışlı bulmuyorum ama olur da bir gün komisyonlardan sıkılırsam TEB bankasını da deneyebilirim. Borsa yatırımlarını da Midas'tan yaptığım için yatırım hesaplarının komisyon avantajları pek ilgi çekici gelmedi. Olur da bir gün fon alacak olursam dediklerinizi değerlendireceğim.

Ben 1.5 yıldır hisse ve fon alıyorum.
Akbank Yapı Kredi vb bankalarda da hesabım var ama onlardan yatırım hesabını kapattım, İş Bankası ile devam ediyorum.
Halka arz için teminat istemesi dışında bir sıkıntı göremedim, onu da PC'den girip teminat vermeden hallediyorum.

Şu anda fonsuz alınıyor iş bankasında bana özel olduğunu sanmıyorum önceden fon mon uğraştırıyorlardı şu an direkt alınıyor, kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…