Hangi banka kullanılmalı?

Adam kampanya demiş hiç kimse durup düşünmemiş... Birçok bankada hesabım var yıllardır kullanıyorum kampanyalar olarak Akbank bana göre en iyisi sürekli bir kampanya oluyor, sürekli çip para geliyor onun haricinde arayüzü kullanma açısından en rahat bana göre VakıfBank.
 
Merhaba, halihazırda 17 yaşındayım birkaç ay sonra 18 olacağım. 5 seneyi aşkın süredir ailemin benim adıma açmış olduğu Ziraat Bankası vadesiz mevduat hesabım bulunmakta. Şimdilik hiçbir şekilde mobil bankacılık işlemleri yapamıyorum sadece hesap bakiyemi vs. görebiliyorum. 2 senedir de resmiyette asgari ücret gözüken gelirim var ama Ziraat Bankası'nın yaşatmış olduğu kötü tecrübeler ve ATM'lerinin rezalet olmasından dolayı 18 olur olmaz ilk yapacağım şey bankamı değiştirmek olacak. Aklımda da Garanti veya İş Bankası var. Açıkçası uğraşmayı ve kovalamayı sevmediğimden kampanyadır, promosyondur böyle şeyleri yakalayamıyorum eğer bu konularda sizin öneriniz varsa önerilere açığım.
İş Bankası Maksimum Genç banka ve kredi kartı.Puan olarak fazla veriyor ve öğrencilere yıllık kart ücreti yok.Her ay kampanyalar yenileniyor.Üniversite okuduğum zamanlar puanlar çok işime yaramıştı.
 
Ben fanboyluk yapmam yapanı da sevmem ama Nays gibisi yok!
Screenshot_20240320_103635_Nays.jpg
 
İşBankası ve Nays bence de çok mantıklı.

Garanti'yi alışverişlerde çok bonus verdiği için önerebilirim.

Akbank'ta da yurtdışı yatırım komisyonu 0.75$ işlem başı. Çok uygun. İş bankası'nın da Amerikan borsası 1$ ve avrupa borsaları 5$ eğer ilgiliysen.
 
Halka arzlara katılmak için kendi hisselerini zorunlu tutuyor ben tek onu biliyorum diğer sorunlarla karşılaşmadım onu da PC'den girip internet bankacılığından satın alıyorum halka arzları o zaman kendi hisselerini almak zorunda kalmıyorsunuz.
Doğru mu cevap verdim bilmiyorum söylediğinizi tam olarak anlayamadım.

Hocam hisseler için bankanın fonlarından alıyorsun ve fon miktarı kadar alabiliyorsun. Fon bloke yaparak alıyorsun hisseyi.
 
Hocalarım tavsiyeleriniz için sağ olun. Şimdilik İş Bankası ve Nays'ta karar kıldım. TEB ve Garanti'de kafama yatmıştı ama arayüzlerini sevmiyorum ve kullanışlı bulmuyorum ama olur da bir gün komisyonlardan sıkılırsam TEB bankasını da deneyebilirim. Borsa yatırımlarını da Midas'tan yaptığım için yatırım hesaplarının komisyon avantajları pek ilgi çekici gelmedi. Olur da bir gün fon alacak olursam dediklerinizi değerlendireceğim.
 
Ben 1.5 yıldır hisse ve fon alıyorum.
Akbank Yapı Kredi vb bankalarda da hesabım var ama onlardan yatırım hesabını kapattım, İş Bankası ile devam ediyorum.
Halka arz için teminat istemesi dışında bir sıkıntı göremedim, onu da PC'den girip teminat vermeden hallediyorum.
 
Şuanda fonsuz alınıyor iş bankasında bana özel olduğunu sanmıyorum önceden fon mon uğraştırıyorlardı şuan direk alınıyor kontrol edebilirsiniz
 

Geri
Yukarı