Hangi BF serisi alınmalı?

@ReqSeuZ hocam bu arada birde bu oyunları oynamak için bir EA games hesabının olması gerek ve o hesabı Steam veya epic games hesabınla bağlaman gerek belki bilmiyorsundur diye ekleyeyim.

Bu fiyatlara hangi oyun alınmalı story modunu oynamam Online için alacağım ne önerirsiniz?

1-5 diyenlere bakma. Zamanında BF3-4'ten sonra BF1 çıktığında da beğenilmemişti. 5 de beğenilmedi. Beğenmeyenlerin haklı olduğu konularda var fakat genelde abartılmış yorum çoğu. Şu an aktif olarak BF 2042 ve 5'i oynamaktayım. BF serisini ( 3, 5, 1, 2042) uzun süreler oynamış biri olarak söylüyorum atmosferini en çok beğendiğini alabilirsin. Kişisel yorumum eğer 5 ve 1 arasında kalsaydım benim tercihim 5 olurdu. ( BF 5-2042 de hala optimizasyon problemli bilgin olsun.)

@ReqSeuZ hocam bu arada bir de bu oyunları oynamak için bir EA Games hesabının olması gerek ve o hesabı Steam veya Epic Games hesabınla bağlaman gerek belki bilmiyorsundur diye ekleyeyim.

Orası nasıl oluyor ayrıca üyelik almak gerekiyor mu tam bilmiyorum açıkçası.

Battefield 1 de Online sunucular hala dolu mu bazıları oyun bulması çok uzun sürüyor vs yazmışlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı