Zaten var olan bir oyunu neden yazdınız?Duke Nukem Forever 2001.
Hayır yazmadım. Duke Nukem Forever 2011 sürümü ayrı bir oyun. 2001’de çıkacak oyun iptal edildi ama onun adı da Duke Nukem Forever.Zaten var olan bir oyunu neden yazdınız?
Yani iptal edilen o oyunun tekrar çıkmasını istiyorsunuz? Anladım.Hayır yazmadım. Duke Nukem Forever 2011 sürümü ayrı bir oyun. 2001’de çıkacak oyun iptal edildi ama onun adı da Duke Nukem Forever.
Stardew Valley'in replikası gibi. Aynı yapımcı fakat savaş mekanikleri bile aynı tutmuş. Yeni mekanikler görsek iyi olurdu.Haunted chocolatier çıkmasını beklediğim tek oyun.
GTA5'yi yarım saat oynayıp sildim niyeyse hiç sarmamıştı. Araç kullanmak dışında zevkli gelmemişti ama GTA6 özellikle haritası çok büyük ve etkileşimli olacağından oynarım diye düşünüyorum.GTA 6'ya oy verdim. Oyunun kripto entegrasyonu ile çıkacağı söylentilerini okumuştum. Tabii okuduklarım sadece birer söylentiydi ama gerçek olup olmayacağını, olursa nasıl olacağını merak ediyorum.
Özellikle 2God of war remastered 1 2 3
Pardon yanlış yazmışım remastered değil remake grafikler görüş açısı vs
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.